Skjern

KH Automobiler bliver del af stor værkstedskæde

KH Automobiler i Skjerne er blevet en del af den landsdækkende værkstedskæde CarPeople. Foto: PR

Skjern: KH Automobiler i Skjern er blevet en del af værkstedskæden CarPeople.

ifølge medindehaver Berit Homann er det godt nyt.

- Det er vigtigt, at vores kunder har tillid til os, og at vi har en personlig dialog. Samarbejdet med CarPeople gør, at vi slipper for nogle af de administrative opgaver, vi ellers har brugt meget krudt på, så vi kan bruge endnu mere tid på at hjælpe vores kunder, siger Berit Homann.

CarPeople hjælper blandt andet KH Automobiler med markedsføring, ligesom autoværkstedet nu kan benytte sig af kædens bookingsystem og samhandelsaftaler.

KH Automobilers kunder kan nu altid køre det til nærmeste CarPeople-værksted, hvis de får brug for hjælp eller service.

- Alle vores kunder kan få hurtig hjælp – uden at skulle køre helt til Skjern, siger Berit Homann.

CarPeoples uddannelsesakademi for personalet har også gjort det attraktivt for KH Automobiler at blive en del af kæden.

- I øjeblikket er der fokus på el- og hybridbiler. Vi har sagt ja til at være en del af et pilotprojekt hos CarPeople, så vi har fuld fokus på håndtering af fremtidens biler.

KH Automobiler har eksisteret siden 2002, hvor Berit Homann sammen med sin mand Alex Kassentoft overtog et Volvo/Renault-værksted.

I 2011 flyttede virksomheden til de nuværende lokaler på Jægervej.

I dag har værkstedet seks ansatte og er autoriseret Renault/Dacia-servicecenter.

Med samarbejdet kan KH Automobiler nu kan udvide forretningen med reparation af alle bilmærker.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

Vestjylland For abonnenter

Mellem hærværksmænd og Facebook-krigere: Alle siger, de vil redde ulven

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce