x
Annonce
Skjern

KH Automobiler bliver del af stor værkstedskæde

KH Automobiler i Skjerne er blevet en del af den landsdækkende værkstedskæde CarPeople. Foto: PR

Skjern: KH Automobiler i Skjern er blevet en del af værkstedskæden CarPeople.

ifølge medindehaver Berit Homann er det godt nyt.

- Det er vigtigt, at vores kunder har tillid til os, og at vi har en personlig dialog. Samarbejdet med CarPeople gør, at vi slipper for nogle af de administrative opgaver, vi ellers har brugt meget krudt på, så vi kan bruge endnu mere tid på at hjælpe vores kunder, siger Berit Homann.

CarPeople hjælper blandt andet KH Automobiler med markedsføring, ligesom autoværkstedet nu kan benytte sig af kædens bookingsystem og samhandelsaftaler.

KH Automobilers kunder kan nu altid køre det til nærmeste CarPeople-værksted, hvis de får brug for hjælp eller service.

- Alle vores kunder kan få hurtig hjælp – uden at skulle køre helt til Skjern, siger Berit Homann.

CarPeoples uddannelsesakademi for personalet har også gjort det attraktivt for KH Automobiler at blive en del af kæden.

- I øjeblikket er der fokus på el- og hybridbiler. Vi har sagt ja til at være en del af et pilotprojekt hos CarPeople, så vi har fuld fokus på håndtering af fremtidens biler.

KH Automobiler har eksisteret siden 2002, hvor Berit Homann sammen med sin mand Alex Kassentoft overtog et Volvo/Renault-værksted.

I 2011 flyttede virksomheden til de nuværende lokaler på Jægervej.

I dag har værkstedet seks ansatte og er autoriseret Renault/Dacia-servicecenter.

Med samarbejdet kan KH Automobiler nu kan udvide forretningen med reparation af alle bilmærker.

Annonce
Annonce
Hvide Sande

God plads til lystfiskere: Vi plejer at stå som sild i en tønde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Nødråb fra genbrugscontaineren: Nej tak til mugne bøger og hullede kufferter

Læserbrev: Hver eneste dag året rundt bliver den blå ”genbrugscontainer” på Genbrugspladsen i Ringkøbing tømt på skift af fire forskellige, velgørende organisationer her fra lokalområdet. Ringkøbinggarden er en af de fire, og vi har retten til at tømme containeren hver dag i april, august og december. Det betyder, at det i disse uger er os, det vil sige vores frivillige hjælpere, som hver eneste dag kommer forbi med en trailer for at tømme genbrugscontaineren og fragte alle de gode ting ud til vores loppe- og genbrugsbutik på Klostervej 110 i Kloster. Allerførst TAK. Vi er meget taknemmelige for alle de ting, I donerer, og som vi efterfølgende i genbrugsbutikken får konverteret til gode penge, der finansierer en stor del af driften af Ringkøbinggarden; herunder musikskoleundervisning, instrumenter, uniformer, rejser og andre gode oplevelser for vores børn og unge. Men nu kommer hjertesukket og nødråbet: Vi oplever her under Coronakrisen, hvor genbrugspladsen lige er genåbnet for private, at rigtig mange mennesker desværre også bruger den blå genbrugscontainer som en nem og hurtig måde at komme af med deres affald i stedet for selv at køre rundt i den lange kø på pladsen… I ”gamle dage” (før Covid-19) tog det os hver dag cirka halvanden time at tømme containeren og køre tingene væk. Men i denne uge og i sidste uge har vores frivillige hjælpere hver dag brugt minimum tre timer på først at sortere, og derefter køre rundt i den lange kø på pladsen for at aflevere alt det blandede affald de rigtige steder, inden vi kan begynde at håndtere de gode varer, som er egnede til at komme ind i vores loppe- og genbrugsbutik. Vi tager rigtigt gerne imod alle jeres GODE genbrugsting, men vi vil altså helst slippe for alt det, der er tydeligt usælgeligt; eksempelvis skæve cykler, skåret porcelæn, gennemblødte lænestole, knækkede grydeskeer, defekte legesager, ildelugtende tøj, hullede kufferter og mugne bøger. På gensyn derude på Genbrugspladsen - vi glæder os til at tømme containeren i resten af april måned.

Annonce