Annonce
Tarm

Keramik for alle aldre i Musikskolen RingkøbingSkjern og Tryllestaven

Dorte Schmidt Mortensen i færd med at dreje på en af de nye drejeskiver. Pressebillede

Tarm: Musikskolen Ringkøbing-Skjern tilbyder fra denne sæson endnu et kreativt tilbud til børn fra 5. klasse og op, idet det nu er muligt at gå til keramikundervisning i billedværkstedet i Mejeriet i Tarm.

Her får eleverne en introduktion til keramikkens verden og lærer lerets egenskaber at kende gennem arbejdet med forskellige teknikker. Fordybelse i den kreative og skabende proces er som i andre kulturfag grundlæggende. Underviser er Tove Lauritsen

For at skærpe kendskabet til og interessen for faget, har alle 5.-klasses elever fra Tarm skole været på besøg i keramikværkstedet og har formet en maske med udgangspunkt i Picassos sjove og skæve ansigter. Maskerne er nu forglødet og skal glaseres, før de kommer med eleverne hjem.

Tryllestaven har i øvrigt stor succes med sine keramikkurser for voksne - idet der har været holdt tre weekendkurser og et aftenkursus i efteråret.

Drejekurset i november er allerede fuldtegnet, men der er stadig pladser på aftenkurset Keramik 2, der begyndte 30. oktober. Drejekurserne er et nyt tiltag, som er kommet i gang efter indkøb af fire nye drejeskiver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce