Annonce
Ringkøbing

KD'er skulle have passet på Løkke, men valgte i stedet solovalgkamp

Folketingskandidat Kenneth Mikkelsen var glad for opbakningen fra statsministeren og for at kunne byde på en vaffelis med indbagt Venstrelogo. Foto: Mads Dalegaard
Venstrefolkene var i overtal, da Lars Løkke lørdag slog vejen forbi Torvet til en ispause. En enkelt Kristendemokrat havde ad omveje fået nys om arrangementet, og var derfor også mødt op.
Annonce

Ringkøbing: Hvad gør man, når man ekstraordinært bliver kaldt på arbejde en lørdag eftermiddag for at passe på statsministeren under en halv times ispause midt i Ringkøbing?

Politibetjent Jens Erik Damgaard trak lidt på indkaldelsen. Han stiller nemlig op til Folketinget for Kristendemokraterne - og synes det kunne virke upassende, hvis han troppede op i uniform.

Det synes han chef også, og derfor måtte en kollega fra politiet i Herning træde til i stedet for.

- Jeg anede ikke, at Lars Løkke ville komme til Ringkøbing. Men da jeg på den lidt bagvendte måde blev gjort opmærksom på det, så synes jeg ikke, at Venstre skulle være alene på Torvet, fortæller Damgaard.

Han tog derfor to valgplakater under armen og en håndfuld orange vindmøller, som han de seneste uger har delt ud til masser af potentielle vælgere, og stillede sig op for at føre en omgang solovalgkamp.

Statsministeren tog dog ikke mod en vindmølle, men i stedet masser af jubel fra sine egne, der var glade for hans andet besøg på få dage. Anledningen var at hylde og hilse på nogle af de mange frivillige, der knokler for Ringkøbingkredsens Venstre-kandidat Kenneth Mikkelsen.

Efter håndtryk og selfies var der is med indbagt Venstrelogo til alle - også til Kristendemokraten, som fik serveret en vaffel med røde kugler. Til gengæld var der ikke meget opbakning til Kristendemokraternes projekt om at vende tilbage til Folketinget.

Overfor Dagbladet talte Lars Løkke om stemmespild ved at sætte sit kryds ved et parti, som ikke bliver valgt til Folketinget.

- Selvfølgelig bliver Kenneth valgt, fastslog Lars Løkke Rasmussen, inden han fortsatte valgkampen.

Jens Erik Damgaard brugte sin frieftermiddag til lidt solovalgkamp - og til at spise en Venstreis sammen med en hel masse Venstrefolk på Torvet i Ringkøbing. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce