Annonce
Ringkøbing-Skjern

KD er halvvejs med vælgererklæringerne

Kristendemokraterne og landsformand Isabella Arendt er nået halvvejs med vælgererklæringerne. Arkivfoto: Morten Stricker


Ringkøbing-Skjern: Det er lykkedes for Kristendemokraterne at indsamle lidt over halvdelen af 20.000 vælgererklæringer, der skal sikre partiet muligheden for at genopstille til næste folketingsvalg.

Vælgererklæringerne er kommet i hus på bare fire måneder. Det glæder lokalformand Iver Poulsen, som er meget tilfreds med, at erklæringerne strømmer ind. Han - og de øvrige Kristendemokraterne - har en mission om at nå i mål inden partiets 50 år fødselsdag i påsken.

- Det betyder, at vi sætter turbo på. Der bliver virkelig arbejdet målrettet på at få folk til at bakke op, så vi igen kan blive opstillingberettiget, siger han.

Forud for det seneste folketingsvalg tog det Kristendemokraterne 20 måneder at nå i mål. Denne gang er partiet endnu bedre organiseret og ridder samtidig på en bølge, hvor mange vælgere kan huske partiet og ikke mindst den nye partiformand Isabella Arendt fra valgkampen. Det har tilsammen gjort arbejdet med indsamlingen lettere.

Kristendemokraterne fejrer sit 50 års jubilæum 13. april i Aarhus - på stedet hvor det oprindelige stiftelsesdokument blev underskrevet i 1970.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce