Navne

Katrine Kock Frandsen: Min drømmerejse kunne foregå på hesteryg i Mongoliet

- Jeg er et af de heldige mennesker, der har flere steder, jeg kan kalde hjem, siger indehaveren af virksomheden Virkekraft i Hvide Sande, Katrine Kock Frandsen, der hen under jul glæder sig til køre hjem til sin familie i Vordingborg. Pressefoto

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG ... Den er der mange udgaver af, og det er lidt afhængigt af årstiden. Men her om vinteren er det op af sengen, i noget varmt tøj, og så mødes jeg næsten altid med nogle hundevenner, hvor vi går en lang tur på stranden og slutter af med kaffe og lidt hygge.

Så vil jeg gerne en tur op og træne, og om eftermiddagen bliver det måske en Netflix-serie på sofaen. Og så bruger jeg altid lige lidt af søndag eftermiddag og måske lidt af aftenen på at få fuldt overblik over den kommende uges arbejde.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE ... Lige nu her i vintermånederne vil det klart være saunaen, der er kommet op på havnen i Hvide Sande, som giver god mulighed for vinterbadning.

Om sommeren er en tur på stranden og ud at surfe et must.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR til en begravelse i midten af november i Aal Kirke i Oksbøl.

Jeg er ikke den store kirkegænger. Når jeg er på tur, kan jeg dog godt lide at besøge kirker, hvor der for det meste er nogle gode fortællinger om det område, man er i.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE ... Alle, der kender mig, ved, at jeg aldrig ville komme på en karaokebar.

Var jeg at finde på en bar, ville der ikke være karaoke, men jeg ville sidde i baren og snakke. Jeg elsker musik og kan bruge et hav af timer om vinteren på at finde kunstnere, jeg ikke før har hørt, og jeg hører altid musik, når jeg arbejder.

Generelt kan jeg li' alt fra lidt hyggelig jazz til gammel britpop, men lige nu er jeg faldet i gamle juleklassikere.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE ... Uhhh, det er jo det, alle drømmer om: 50.000 til drømmerejsen!

Der er mange muligheder. Der er så mange trekking-ture, jeg drømmer om at komme på - det kunne være i Nepal, Sydafrika, Chile, Argentina. Det kunne også være en tur på hesteryg i Mongoliet, en tur til Israel og Jordan eller Madagaskar - eller roadtrip i Mozambique. Og en tur til Grønland ligger sgu' også højt på listen.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Banksy. For læsere, der ikke kender ham, er Banksy kort fortalt en britisk grafittikunstner, hvis identitet stadig er ukendt.

Jeg kan virkelig godt lide hans måde at tage stilling til verden på. Med det, han får ud gennem sin kunst, kunne han sikkert også have noget inspirerende at sige.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL jul - helt klart!

De seneste 20 år har jeg startet bilen og er kørt hjem til Vordingborg for at holde jul med min familie. Jeg er et af de heldige mennesker, der har flere steder, jeg kan kalde hjem.

Køreturen glæder jeg mig altid til - med masser af julemusik i bilen og med udsigten til hygge, leg, rideture, gåture med hunden og selvfølgelig nogle dejlige dage med familien.

Alle, der kender mig, ved, at jeg aldrig ville komme på en karaokebar

Katrine Kock Frandsen, selvstændig, Hvide Sande

Katrine Kock Frandsen

Alder: 40 årPrivat: Bor alene

Profession: Driver sin egen virksomhed, Virkekraft

Hjemby: Hvide Sande

0/0
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Marie Bertelsen fylder 105 år i højt humør

Annonce
Navne

20-årig kioskejer: Jeg er stolt af mig selv

Navne For abonnenter

Orla Villekjær vil dyrke Kierkegaard endnu mere

Navne

Ugens tre jubilarer hos Velux

Tophistorier

Navne For abonnenter

Det er altså imponerende: 50 år i den hvide kittel

Navne

Nye gourmetslagtere

Navne

Leidesdorff og Lund åbner afdeling i Skjern

Portræt For abonnenter

Efter et par måneder som sognepræst: - Det er sjovest, når der er nogle, der vil skabe kirkeliv med en

Navne For abonnenter

Kommunens ældste indbygger fylder 105 år - fest med fem generationer

Navne

Nye produktionsledere