Annonce
Sport

Kathrine er bokser - men hun kan ikke lide at slå på modstanderne

Kathrine Ahrenfeldt til højre med en fin lige venstre. Kathrine Ahrenfeldt fik en fin bedømmelse med 28 point i sin første boksekamp. Privatfoto
Kathrine Ahrenfeldt gik til boksning for motionens skyld. Søndag debuterede hun i ringen, hvor hun ved Ringkøbing Bokseklubs store begynderstævne fik 28 point og dermed diplom som bokser.
Annonce

Ringkøbing: Når man står i en boksering, så drejer det sig om benarbejde, om parader, om at støde lige og rene stød.

Alt det kan Kathrine Ahrenfeldt godt. Det beviste hun søndag, hvor hun opnåede 28 point i sin første begynderkamp arrangeret af Ringkøbing Bokseklub ved et stort stævne i QProBoxing på Vesterhede.

Hun har bare et problem:

- Jeg kan ikke så godt lide at slå på dem, jeg bokser mod, fortæller den kønne 22-årige pige med et smil.

Nu var det heller ikke lige planen, at Kathrine Ahrenfeldt ville begynde at bokse sådan for alvor, da hun for godt et par år siden troppede op i det, der nu hedder Ringkøbing Bokseklub.

- Nej det var faktisk lidt tilfældigt. Jeg flyttede til Ringkøbing fra Horsens for et par år siden for at arbejde med heste på Stutteri Schuberts, hvor jeg er vildt glad for at være. Kort efter begyndte jeg at gå i fitness, men det var jo alene. Så læste jeg en artikel om et motionshold til boksning, og det valgte jeg at prøve for at få det sociale med. Og det har jeg ikke fortrudt. Træningen er rigtig fed med masser af gode udfordringer. Jeg kom i rigtig god form, og så følte jeg ikke, at træning to-tre gange i ugen var nok. Derfor fik jeg lov til at træne sammen med de rigtige boksere, men det var stadig kun for motionens skyld, fortæller Kathrine Ahrenfeldt.

Tingene tog fart efter sommerferien.

- Når jeg hørte om alle de andre, der skulle i kamp, så blev jeg lidt misundelig. Jeg trænede jo lige så meget og lige så hårdt som dem. Jeg var med til sparring, jeg slog på sandsække og så videre. Så fik jeg en snak med træner Kasper Holgersen. Han havde flere gange sagt, at jeg sagtens kunne gå i ringen. Vi blev enige om, at jeg skulle have en begynderkamp, og så blev der ellers skruet op for endnu mere boksetræning med handsker og hjelm, fortæller Kathrine Ahrenfeldt.

Søndag var hun klar til at gå i ringen i klassen op til 64 kilo. Og det gik fint.

- Selvfølgelig blev jeg ramt nogle gange. Men det er ikke noget problem. Det minder mig bare om, at jeg skal huske paraderne, siger Kathrine Ahrenfeldt.

Nu har hun et diplom. Det kræver 27 point, så hun kan godt få en rigtig kamp, hvis hun vil, og hvis træner Kasper Holgersen mener, hun er klar til det.

- Lige nu har jeg det sådan, at jeg godt kan tage en begynderkamp mere. Det er rart at have noget at træne frem mod. Det med rigtige kampe har jeg slet ikke spekuleret på endnu, siger Kathrine Ahrenfeldt.

Ringkøbing Bokseklub havde fem andre boksere i ringet ved stævnet. Ibrahim Mohamad var endda i ringen to gange, og det var med to flotte præstationer og 31 og 33 point.

Tidligt på dagen var 11-årige Mohamad el-Issa, 11-årige Mubashir Eshan og 9-årige Khesraw Eshan i ringen. Mubashir var den eneste, der fik sit diplom med 31 point.

- Det vigtigste var, at de fik nogle gode kampe, og at de gjorde det godt. De har glædet sig helt vildt til i dag. Ja mine små brødre har ikke snakket om meget andet, fortalte Uhrfan Eshan, der er hjælpetræner i klubben omkring de yngste boksere sammen med sin bror Payman og Jimmy Gudmann.

Arrangementet forløb helt efter planen. Masser af glade boksere fik en god oplevelse i ringen.

- En rigtig fin dag, og det er en god dag for Ringkøbing Bokseklub. Vi fik vist vore faciliteter frem for en hel masse bokseinteresserede, og alt gik godt, sagde Uhrfan Eshan.

Kathrine Ahrenfeldt har det lidt svært ved at slå på modstanderne. Det gør ikke så meget, hun selv bliver ramt. Privatfoto
Mohamad el-Issa, Mubashir Eshan og Khesraw Eshan havde alle glædet sig til at komme i ringen søndag ved Ringkøbing Bokseklubs begynderstævne. Mubashir fik 31 point og dermed diplom. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

25 år på Troldhede Mejeri

Annonce