x
Annonce
Sport

Kasper Holgersen er rolig: Over 500 billetter er solgt, og alt kører efter planen før boksestævne

Fire lokale boksere pryder plakaten forud for TK Promotions Fight Night på lørdag.
Alt kører efter planen her kort før TK Promotions store Fight Night boksestævne lørdag aften, og med omkring 550 billetter solgt allerede er arrangørerne sikre på, stævnet økonomisk løber rundt.

Ringkøbing: Der er meget at se til, inden TK Promotions store Fight Night på lørdag i ROFI-Centret i Ringkøbing. Men tirsdag aften virker Kasper Holgersen nu rimeligt afslappet, selv om boksestævnet er hans debut som promotor sammen med Thomas Madsen fra Struer.

- Det hele går rigtigt fornuftigt. Jeg har da været lidt stresset, for det har knebet med at få lægepapirerne fra de franske, de tyske og den græske bokser. Men alt er på plads nu, fortæller Kasper Holgersen.

Han har lagt en slagplan frem mod den store dag.

- Det har gjort, jeg har haft styr på det meste hen af vejen. Alt det praktiske skulle være i orden. Der er sørget for folk til opsætning, jeg har fået fat i de mennesker, der skal hjælpe før, under og efter stævnet og så videre. Der kan selvfølgelig altid ske noget, som gør, vi skal handle hurtigt, men ind til videre kører det efter planen, fortæller Kasper Holgersen.

Kampprogrammet ligger fast med seks amatørkampe og fem professionelle kampe.

- Nu håber jeg bare, der ikke kommer afbud. Det er altid bøvlet at finde en afløser med kort varsel, siger Kasper Holgersen.

Billetsalget er gået fint. Tirsdag var der solgt omkring 550 billetter. Der kan købes billetter ved indgangen lørdag aften.

- Vi håber, der kommer ekstra tilskuere på lørdag. Men allerede nu står det fast, at det hele løber rundt, og det er meget vigtigt for os, siger Kasper Holgersen.

Han har fire lokale boksere i ringen til amatørkampene og en enkelt lokal bokser med hos de professionelle.

- Resten af ugen drejer det sig om at holde dem skarpe. Træningen skal tilpasses, så de er i optimal fysisk form, men det skal også være sådan, de har overskud på dagen, når kampene skal bokses. Og de glæder sig alle til at komme i ringen. Kampene bliver jo vist på EkstraBladets tv-kanal, så bokserne vil alle gøre alt for at vise sig frem fra deres bedste side, siger en spændt Kasper Holgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Alt udsolgt midt i corona-hjemsøgelsen

Dagens gode lokale erhvervsnyhed i går var, at Lalandia nu har solgt samtlige 440 feriehuse i den kommende feriepark i Søndervig. Nogle af os husker sikkert, hvordan de første ferieparkplaner i Søndervig blev stoppet af finanskrisen i 2008, og det tog årevis og et gigantisk benarbejde fra projektmager Keld Hansens side at få pustet nyt liv i projektet igen. Sådan ser det heldigvis ikke ud til at ende denne gang. Ingen af os ved, hvor landet lander økonomisk, når corona-krisen engang er slut; sjovt bliver det ikke, så meget er sikkert. Men folk har altså ikke mistet modet til at investere i feriehusprojektet i Søndervig, og det er positivt af flere grunde. For det første er det med til at sikre, at projektet bliver gennemført, og det er endnu vigtigere, end det var før coronakrisen; det vil tilføre turismen i vort område et kvalitetsløft, vi får brug for i efter-corona-verdenen. Lalandia vil være endnu en grund til at vælge at tage på ferie i vort område frem for andre steder. For det andet bidrager Lalandia-byggeriet og de investeringer i infrastrukturen i området, som det medfører, til at skabe aktivitet i lokalsamfundet, både i byggefasen og i den efterfølgende driftsfase. Det er vigtigt, for vi må regne med, at arbejdsløsheden stiger voldsomt, i alt fald i en periode, og derfor har vi brug for alle de arbejdspladser, vi kan skaffe. For det tredje - og det er ikke det mindst vigtige - vil synet af, at der sker noget, at der er gang i byggeaktiviteterne, være med til at løfte optimismen og troen på, at samfundet ikke er kastet ned i en afgrundsdyb depression. Noget af det mest nedslående ved finanskrisen i 2008 var netop, at alt i en periode gik i stå. Der er ingen grund til at besmykke virkeligheden. Lige nu står vi midt i den værste krise, økonomisk og sundhedsmæssigt, nogen af os kan huske. Hvordan verden ser ud på den anden side af tunnellen, ved vi selvsagt ikke. Derfor er det også så vigtigt at glæde sig over det, der trods alt peger hen imod fremtidig vækst og udvikling i vort område. Hvem ved - måske god plads og masser af frisk luft fremover vil være et af de bedste turistmæssige salgsargumenter. Det kan vi alt fald byde på her i Naturens Rige.

Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce