Annonce
Sport

Kasper Holgersen er blevet boksepromotor - TK Promotion har allerede to professionelle boksere i stalden

Landry Kore er en 30-årig dansk professionel bokser i mellemvægt. Han er oprindeligt fra Elfenbenskysten og kom til Danmark i 2001, hvor han blev dansk statsborger. Pressefoto
Kasper Holgersen fra Ringkøbing og Thomas Madsen fra Struer har etableret sig som boksepromotorer i TK Promotion. TK Promotion har lavet en aftale med EkstraBladet tv om at lave fire-fem stævner årligt, og stævnet i Ringkøbing den 29. februar bliver det første stævne.

Ringkøbing: TK Promotion.

Det er navnet på et nyt selskab, der har fået tilladelse til at arrangere professionelle boksekampe.

Bag selskabet står Kasper Holgersen fra Ringkøbing og Thomas Madsen fra Struer.

- Vi har fået promotor-licens. Nu starter vi for os selv, fortæller Kasper Holgersen, der i forvejen er træner og leder og meget andet i Ringkøbing Bokseklub.

Baggrunden for at starte selv er, at QProBoxing tidligere pludselig lukkede helt ned. QProBoxing stod blandt andet bag det nye og fantastisk flotte boksegym på Vesterhede lidt uden for Ringkøbing, hvor Ringkøbing Bokseklub holder til.

QProBoxing havde planer om at arrangere en stribe stævner rundt omkring i Danmark. Stævner med både professionelle kampe og amatørkampe. Det første stævne var planlagt til at blive afviklet i ROFI-Centret i Ringkøbing den 29. februar.

- Det stævne har vi overtaget. Der bliver boksestævne i Ringkøbing, fortæller Kasper Holgersen.

TK Promotion har netop underskrevet en aftale med EkstraBladet tv. Den aftale har været helt afgørende for økonomien bag TK Promotion.

- Aftalen går på, at EkstraBladet vil vise de fire og gerne fem stævner, vi skal afvikle hvert år. Ved stævnerne skal der være fem professionelle kampe og fem amatørkampe. Det hele vises på deres tv-kanal, og det kan være med til at skabe øget fokus på amatørboksningen i Danmark, fortæller Kasper Holgersen.

TK Promotion har lavet aftale med to boksere. Der er letvægteren Oliver Møllenberg og mellemvægteren Landry Kore.

- Vi har to aftaler mere på vej. For os drejer det sig om at finde nogle boksere, der er fremtid og perspektiv i. Vore boksere skal have kampe med sportslig værdi. Kampe der kan udvikle dem. De skal presses hver gang, forklarer Kasper Holgersen.

Til det første stævne i Ringkøbing får lokale Payman Eshan professionel debut.

- Vi vil gerne give Payman den gulerod, det er, at få en professionel kamp. Vi skal holde ham helt oppe i gear. Nu giver vi ham en mulighed for at prøve det af. Som reglerne er nu, kan han altid vende tilbage og bokse amatørkampe, fortæller Kasper Holgersen.

Et af de andre stævner bliver i Gilleleje. Det er Oliver Møllenbergs hjemmebane.

- Svendborg, Horsens og andre steder har budt ind på stævner. Nu må vi se. Det hele er så nyt, at der er rigtig mange ting, vi skal have til at falde på plads, siger Kasper Holgersen.

Det er Thomas Madsen, der er den primære matchmaker, og han er selvfølgelig i gang med at finde ud af, hvem der skal i ringen til stævnet i Ringkøbing.

- Vi er åbne for, at der er professionelle boksere uden aftaler, der kan komme med for at vise sig frem. Men det hele er så nyt, at alt er åbent. Billetsalget starter i næste uge. Så håber vi, at vi kan lægge ud med at brag af et boksestævne, siger Kasper Holgersen.

Annonce
Kasper Hølgersen til højre kan nu skrive boksepromotor på sit visitkort som medstifter af TK Promotion. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Oliver Møllenberg er den anden af de professionelle boksere i TK Promotion, der regner med snart at tilknytte endnu to boksere. Pressefoto
Logoet for TK Promotion.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];