x
Annonce
Sport

Kasper Holgersen er blevet boksepromotor - TK Promotion har allerede to professionelle boksere i stalden

Landry Kore er en 30-årig dansk professionel bokser i mellemvægt. Han er oprindeligt fra Elfenbenskysten og kom til Danmark i 2001, hvor han blev dansk statsborger. Pressefoto
Kasper Holgersen fra Ringkøbing og Thomas Madsen fra Struer har etableret sig som boksepromotorer i TK Promotion. TK Promotion har lavet en aftale med EkstraBladet tv om at lave fire-fem stævner årligt, og stævnet i Ringkøbing den 29. februar bliver det første stævne.

Ringkøbing: TK Promotion.

Det er navnet på et nyt selskab, der har fået tilladelse til at arrangere professionelle boksekampe.

Bag selskabet står Kasper Holgersen fra Ringkøbing og Thomas Madsen fra Struer.

- Vi har fået promotor-licens. Nu starter vi for os selv, fortæller Kasper Holgersen, der i forvejen er træner og leder og meget andet i Ringkøbing Bokseklub.

Baggrunden for at starte selv er, at QProBoxing tidligere pludselig lukkede helt ned. QProBoxing stod blandt andet bag det nye og fantastisk flotte boksegym på Vesterhede lidt uden for Ringkøbing, hvor Ringkøbing Bokseklub holder til.

QProBoxing havde planer om at arrangere en stribe stævner rundt omkring i Danmark. Stævner med både professionelle kampe og amatørkampe. Det første stævne var planlagt til at blive afviklet i ROFI-Centret i Ringkøbing den 29. februar.

- Det stævne har vi overtaget. Der bliver boksestævne i Ringkøbing, fortæller Kasper Holgersen.

TK Promotion har netop underskrevet en aftale med EkstraBladet tv. Den aftale har været helt afgørende for økonomien bag TK Promotion.

- Aftalen går på, at EkstraBladet vil vise de fire og gerne fem stævner, vi skal afvikle hvert år. Ved stævnerne skal der være fem professionelle kampe og fem amatørkampe. Det hele vises på deres tv-kanal, og det kan være med til at skabe øget fokus på amatørboksningen i Danmark, fortæller Kasper Holgersen.

TK Promotion har lavet aftale med to boksere. Der er letvægteren Oliver Møllenberg og mellemvægteren Landry Kore.

- Vi har to aftaler mere på vej. For os drejer det sig om at finde nogle boksere, der er fremtid og perspektiv i. Vore boksere skal have kampe med sportslig værdi. Kampe der kan udvikle dem. De skal presses hver gang, forklarer Kasper Holgersen.

Til det første stævne i Ringkøbing får lokale Payman Eshan professionel debut.

- Vi vil gerne give Payman den gulerod, det er, at få en professionel kamp. Vi skal holde ham helt oppe i gear. Nu giver vi ham en mulighed for at prøve det af. Som reglerne er nu, kan han altid vende tilbage og bokse amatørkampe, fortæller Kasper Holgersen.

Et af de andre stævner bliver i Gilleleje. Det er Oliver Møllenbergs hjemmebane.

- Svendborg, Horsens og andre steder har budt ind på stævner. Nu må vi se. Det hele er så nyt, at der er rigtig mange ting, vi skal have til at falde på plads, siger Kasper Holgersen.

Det er Thomas Madsen, der er den primære matchmaker, og han er selvfølgelig i gang med at finde ud af, hvem der skal i ringen til stævnet i Ringkøbing.

- Vi er åbne for, at der er professionelle boksere uden aftaler, der kan komme med for at vise sig frem. Men det hele er så nyt, at alt er åbent. Billetsalget starter i næste uge. Så håber vi, at vi kan lægge ud med at brag af et boksestævne, siger Kasper Holgersen.

Kasper Hølgersen til højre kan nu skrive boksepromotor på sit visitkort som medstifter af TK Promotion. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Oliver Møllenberg er den anden af de professionelle boksere i TK Promotion, der regner med snart at tilknytte endnu to boksere. Pressefoto
Logoet for TK Promotion.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce