Annonce
Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande

Siden sommeren sidste år har Karl Kristian Thuesen haft privat base i Aarhus, hvor en stor del af tiden går med at skabe musik og nye sange. Foto: Axel Schütt
Efter et års hårdt arbejde ser Karl Kristian Thuesen lige nu frem til at modtage den færdige udgave af sit debutalbum, der bærer titlen 'Før jeg sover ind.' Det skal fejres i såvel Aarhus som i fødebyen Hvide Sande.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG i Hvide Sande. Fredag og lørdag går med koncerter, hvor jeg kommer rundt omkring i landet. Men når jeg rammer søndag, har jeg brug for at komme til Vestjylland og få ny energi til den kommende uge.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE ... Det er ikke så tit, jeg får besøg i den lille hule i Viby, men når det sker, så skal vi ud og opleve Aarhus og det kulturliv, der finder sted i de små afkroge.

Får jeg besøg i Hvide Sande, skal vi naturligvis have en is og på en havnerunde med alle de rigtige stop undervejs.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR for et par uger siden, hvor jeg spillede guitar til en teenage-gudstjeneste i Aarhus. Det er altid spændende at observere de yngre menneskers oplevelse af kirkerummet og religionens størrelse.

Og så kan jeg jo ikke lade være med at spille guitar.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE 'Video video' med Brixx.

Det var et af de første numre på min daværende mp3-afspiller. Det nummer kan bare noget, og jeg kan relatere til det. Jeg har sunget 'Video video' til utallige bryllupper, fester og endda på en karaokebar i Thisted.

Hvorfor? For jeg er video maaaaan ...

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG ... Jeg kunne godt tænke mig at opleve USA og se nogle af de store fabrikker, der producerer guitargrej. Jeg er jo en nørd, og mange af de fede mærker stammer jo derovre fra.

Jeg ville tage min far med, og så skulle vi lege turister i Memphis.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Johnny Madsen. Så må vi jo ryge indenfor.

Han har så mange gode - både anekdoter og gode historier, der tager mig tilbage til de vestjyske rødder - med tanke til familien Thuesen og de skæve historier.

En middag, hvor man kan snakke om alt og ingenting og bare være. Det kunne jeg godt tænke mig.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL ... Det bliver en festuge, da jeg modtager masterudgaven af mit debutalbum, der hedder 'Før jeg sover ind'. Det vil sige, at jeg modtager det endelige produkt efter et års hårdt arbejde. Det glæder jeg mig enormt meget til.

Jeg tror, det skal fejres med et godt glas rom i Hvide Sande og med gode venner i Aarhus.

Får jeg besøg i Hvide Sande, skal vi naturligvis have en is og på en havnerunde med alle de rigtige stop undervejs

Karl Kristian Thuesen, sanger og sangskriver

Karl Kristian Thuesen

ALDER: 24 år.

PRIVAT: Single.

PROFESSION: Læser til pædagog - og forfølger drømmen om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver.

HJEMBY: Født og opvokset i Hvide Sande - bor nu i Aarhus.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce