Annonce
Kultur

Karl Kristian får massiv støtte til komplet koncert online

Karl Kristian med band spiller en komplet koncert live på facebook på søndag klokken 20.00. Pressefoto
På søndag sender Karl Kristian med band live fra Hvide Sande. Koncerten bliver delt på en lang stribe facebook-sider blandt andet Bork Festival og Generator.

Hvide Sande: "Vil du være koncertarrangør?" Sådan spørger Karl Kristian på sin facebook-side. Og svaret er et rungende "ja", for i skrivende stund er blandt andet Bork Festival, Generator og Hotel Fjordgaarden gået med til at dele koncerten, når Karl Kristian med band på søndag klokken 20.00 sender live fra Hvide Sande.

- Vi må jo finde på nogle nye, kreative løsninger i denne tid, siger Karl Kristian.

For nylig sendte han live fra Mathilde Falchs online-festival-side.

- Det var en vildt fed oplevelse. Jeg havde egentlig troet, at det ville være lidt mærkeligt uden live publikum. Men det var rigtig godt, fordi man kan sidde og følge med i kommentarsporet, og selv kommentere på det folk skriver i pauserne mellem numrene. Der er 7.500, der har set koncerten. Det er langt flere, end jeg normalt spiller for, og kommentar-muligheden og dialogen giver lytterne mulighed for at komme meget tættere på mig og resten af bandet. Normalt ville det jo være lidt usmart, hvis vores koncerter blev afbrudt af spørgsmål, så jeg blev lidt bidt af den respons, der var, siger Karl Kristian.

- Det er især dejligt, når tilhøreren beskriver sangene som "smukke" og teksterne som "dybe", siger Karl Kristian med et smil.

Sidst Dagbladet talte med Karl Kristian, lød håbet, at Bork Festival ikke ville blive aflyst. Det er jo desværre sket nu.

- Det er bare super ærgerligt. Det var en af de koncerter, vi rigtig gerne ville spille i år. Det havde vi set rigtig meget frem til, og vi havde også lavet et rigtig godt sceneshow, siger Karl Kristian.

- Det er naturligvis ikke så nemt at lave et godt show, når man skal holde to meters afstand, men vi prøver at gøre det så godt vi kan hjemme hos mine forældre på søndag, og der bliver rigtig megen god musik at lytte til. Vi spiller en fuld koncert på fem kvarter, og der vil være tre-fire nye sange, der endnu ikke er lagt ud på streamingtjenesterne, siger Karl Kristian.

- Vi har som band prøvet forskellige ting af, og jeg føler, at vi er ved at finde den lyd, vi gerne vil have, men det kan man jo selv høre på søndag, siger Karl Kristian.

Han har i øvrigt også brugt tiden på at skrive den smukke corona-sang "Sammen hver for sig". Den er indtil videre blevet spillet cirka 10.000 gange på facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Så røg champagneproppen: Nu må tyskerne snart holde ferie ved Vestkysten

Ringkøbing-Skjern

Steenberg glæder sig: Et skridt i den rigtige retning at åbne for tyske turister

Annonce