Annonce
Ringkøbing IF

Karakterbog og videoanalyse: Alt for mange præsterede sløjt i klart nederlag mod AaB

Ringkøbing IF startede godt, og de kom også foran 1-0, men i den sidste time var AaB klart bedst, og det betød, hjemmeholdet fik en fortjent sejr på 3-1.

Aalborg: Ringkøbing IF er ikke glade for nordjyder lige nu.

Det er ikke lang tid siden, RIF tabte ude mod Vejgaard. For en lille uges tid siden tabte RIF skuffende hjemme mod Nørresundby, og i dag blev det så til et nederlag i Aalborg mod AaB.

Det værste er, at RIF i alle tre kampe reelt ikke var i nærheden af en sejr.

Annonce

Jo i dag - i hvert fald den første halve times tid.

I den periode fik RIF spillet gode bolde i dybden, og når holdet spillede sig ud af AaBs første pres efter hjemmeholdets lange bolde frem, var der masser af plads at spille på på banens midte.

Zacharias Sørensen scorede et glimrende mål til 1-0 for Ringkøbing IF, men han brændte også en åben chance så stor, at nogle tilskuere mente, de kunne have scoret på chancen, selv om de havde haft tøfler på. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Og netop spil på midten gav bonus. RIF kørte bolden rundt, ind til Lauge Olesen med en perfekt stikning fik sendt Zacharias Sørensen i frit løb lidt i venstre side. Zacharias Sørensen gik direkte mod mål, og hans afslutning til 1-0 var af høj kvalitet.

Der skete ikke meget det næste kvarters tid, men så fik AaB hjælp. Mads Dahl Overgaard sendte bolden lige i benene på en modstander. AaB løb til baglinjen, og det gav indlæg og hovedstød. I første omgang blokerede Pape, men riposten blev sendt i mål til 1-1.

Selvfølgelig var det træls med en billig scoring, men så var det heller ikke værre. RIF var stadig godt med, og kort før pausen skulle de have taget en ny føring. Fornemt spillede Mikkel Kjeldstrup bolden i feltet til en totalt fri Zacharias Sørensen, der dog sendte bolden klart over mål. Føj for en afbrænder.

- I pausen troede jeg stadig meget på det. Når vi havde spillet bolden rundt, skabte vi plads, og vi lavede gode dybdeløb, fortalte assistenttræner Allan Mikkelsen.

Danmarksserien pulje 4

AaB-Ringkøbing IF 3-1 (1-1)

Mål: 18. minut: 0-1 ved Zacharias Sørensen. 33. minut: 1-1. 64. minut: 2-1. 74. minut: 3-1. Rødt kort til RIFs Lennard Lauridsen efter advarsler efter 70 og 86 minutter og en advarsel til Mikkel Holk.

RIFs holdopstilling: Simon Brogaard, Mads Dahl Overgaard (66. minut: Peter Buelund), Anders Vestergaard Larsen, Nikolaj Pape, Lauge Olesen, Lennard Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup, Mikkel Holk, Andreas Lauridsen (59. minut: Christian Pinholt, Jonas Magnussen (43. minut: Anel Hamzic) og Zacharias Sørensen.

Tilskuere: Omkring 50 på AaBs træningsanlægs opvisningsbane.

Optimismen forsvandt hurtigt, for RIF spillede en elendig anden halvleg. Væk var de gode bolde i dybden, væk var småspillet på midtbanen. I stedet kom RIF under pres. AaB spillede teknisk bedst, og AaB overtog fuldstændigt styringen. Når RIF havde bolden, blev den bare losset væk.

Så helt naturligt kom AaB frem til mange indlæg - og to scoringer. Først på en ripost efter hovedstød på overliggeren efter 64 minutter ti minutter senere nyt indlæg og scoring tæt under mål. Det var ikke let at se, hvad der egentlig skete nærmest på mållinjen, men ind kom bolden til 3-1.

Det fik RIF til at sadle om. Mikkel Kjeldstrup kom ned i forsvaret, hvor der kun blev spillet med tre mand, mens midtbanen fik fem mand og så to mand helt i front.

Det gav RIF mere spil, og der var da også et par tandløse afslutninger, men helt godt blev det aldrig.

- Vi er ikke bedre lige nu. Vi startede ok, men senere blev det skidt. Lidt lige som i andre kampe på det seneste. Vi skulle have ført ved pausen, men vi brændte en åben chance, og vi lukkede et dumt mål ind. Så blev det 1-1 i stedet for 2-0 til os. I anden halvleg stoppede vi nærmest med at spille. Jeg tror, jeg rørte bolden mere i de første 20 minutter, end jeg gjorde den næste times tid, fortalte Lennard Lauridsen.

At han ikke sagde 70 minutter, skyldtes en udvisning for to advarsler.

- Ren frustration. Længere er den ikke, sagde Lennard Lauridsen skuffet.

RIFs næste kamp er på fredag hjemme mod Fuglebakken.4 Simon Brogaard

Der var gode indgreb, men der var også usikkerhed nogle gange på indlæg, og det var ikke målmandens bedste kamp.

00 Mads Dahl Overgaard

En svag kamp stort set hele vejen igennem. Det var en fejl af mads Dahl Overgaard, der banede vejen for AaBs udligning.

7 Anders Vestergaard Larsen

Det var ikke i midterforsvaret, RIF havde problemer. I åbent spil tog Anders Vestergaard Larsen pænt fra sammen med Nikolaj Pape, og han slap også fornuftigt af med bolden.

7 Nikolaj Pape

Samme bedømmelse som makkeren. Det var ikke i midterforsvaret, RIF havde problemer. I åbent spil tog Nikolaj Pape pænt fra sammen med Anders Vestergaard Larsen, og han slap også fornuftigt af med bolden.

7 Lauge Olesen

En af RIFs bedre spillere. Et meget fornemt oplæg til målet var højdepunktet. Lauge Olesen var med i utroligt meget på venstresiden. Ikke alt lykkedes men viljen var der.

4 Lennard Lauridsen

Var meget fint med i starten, og generelt mistede han ikke mange bolde. I anden halvleg forsvandt midtbanespilleren ud af billedet undtagen de to gange, han fik advarsler og dermed rødt kort.

7 Jonas Magnussen

Var meget aktiv på kanten med gode løb og fint defensivt arbejde. Synd han måtte udgå med en fiberskade i låret.

4 Mikkel Holk

Mikkel Holk vil så gerne, men han fik ikke meget ud af det på midtbanen, der var alt for lidt ed i kampen den sidste times tid.

4 Andreas Lauridsen

Kantspilleren var meget optimistisk før kampen, men det var godt nok ikke meget, han nåede at byde ind med i den time, han var på banen.

7 Mikkel Kjeldstrup

Også i top på RIFs skala i dag. Solid på midtbanen og meget stærk i det centrale forsvar, da han blev rykket ind på den plads i anden halvleg, da RIF skulle satse fremad.

7 Zacharias Sørensen

Syv fordi Zacharias scorede et rigtigt flot mål. Til gengæld brændte han en helt åben chance, så selv om han som altid løb meget og arbejdede hårdt, kan karakteren ikke blive højere.

4 Anel Hamzic

Fyldte alt for lidt, og kom ikke frem til noget offensivt. Men det var heller ikke let at spille den anden halvleg, som Anel fik, for der var RIF bare generelt dårlige.

UB Christian Pinholt

Han skal ganske enkelt ikke bedømmes, for det var en umulig mission, angriberen var på i den sidste halve time af kampen.

UB Peter Buelund

For lidt tid på banen til reel bedømmelse.

Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Krimiserie går verden rundt: Nu får japanere og grækere også et indblik i livet i Hvide Sande

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Marianne Karlsmose hørte om KD-formands exit fra en journalist: Nu er hun fungerende formand mod sin vilje

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Ringkøbing-Skjerns virksomheder

Navne

Mindeord over 91-årige Aksel Mortensen fra Stadil: Far var en af de få, som fik mulighed for at flytte fra et plejehjem

Ringkøbing-Skjern

Vikaren fra himlen dropper Kristendemokraterne: Men det får ikke Kristian Andersen til at genoverveje comeback

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Ringkøbing

Sidney Lee havde prøvet det meste: Men han nægtede at tappe en orne, da han var i lære som landbrugsmedhjælper i Velling

Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterbog: Få lyspunkter i halvsløj pligtsejr - nu går Skjern efter førstepladsen

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Hvide Sande

Kærestepar solgte nyt Lalandia-hus i løbet af 14 dage: - Vi fandt ud af, at det nok ikke lige var lykken med to små børn

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Ringkøbing-Skjern

Ansat hos Wiese fortalte om sine landsmænds nød: Erhvervslivet og FrivilligVest i storstilet indsamling til ukrainere

Videbæk For abonnenter

Overarbejde førte til 33 års erhvervseventyr: Nu er Peter Birkkjær klar til et generationsskifte

Hvide Sande

Lykke er skuffet over antallet af gæster til fællesspisning: Tre retter med drikkevarer koster 270 kroner

Annonce