Annonce
Videbæk

Kapaciteten udvides: Fra i dag bliver der igen testet for covid-19 i Videbæk

Videbæk Idræts- og Fritidscenter havde også før jul åbent for coronatest. Foto: Johan Gadegaard
Nu kan borgere blive testet for corona i Videbæk Idræts- og Fritidscenter helt uden tidsbestilling - dog kun i en begrænset periode.
Annonce

Videbæk: Der skal skrues op for testningen, hvis coronasmitten skal tvinges i bund. Derfor opfordrede justitsminister Nick Hækkerup (S) på pressemødet onsdag aften til, at alle, der møder fysisk ind på arbejde og har kontakt med andre, bør blive testet en gang om ugen.

Det bliver nu nemmere at lade sig teste i Ringkøbing-Skjern Kommune, for i dag torsdag klokken 9.00 åbnede der igen for coronatest i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Det fortæller centerleder Henrik Juhl.

- I tirsdags blev vi spurgt, om vi havde plads. Og lige nu er der jo plads nok til det, fortæller centerlederen.

- Vi må håbe, der kommer nogen og bliver testet - og det er jo uden tidsbestilling.

Regionen Midtjylland oplyser desuden, at testene i Videbæk kun er for personer over 12 år.

Annonce

Glæde hos kommunen

Hos kommunen glæder Jesper Lemming, der er afdelingsleder for HR & Kommunikation, sig over, at kommunen nu får et ekstra testcenter.

- Vi er glade for, at der kommer endnu en testmulighed. Vi håber, den vil blive brugt, som ministeren opfordrede til på pressemødet, lyder det fra Jesper Lemming.


Vi må håbe, der kommer nogen og bliver testet - og det er jo uden tidsbestilling.

Henrik Juhl, centerleder, VIFC


Den øgede testkapacitet har dog en udløbsdato, og det er således kun muligt at blive testet i Videbæk fra torsdag 14. januar til tirsdag 19. januar oplyser Henrik Juhl

Der er åbent for test fra 9.00 til 16.00 alle dage - også i weekenden. Der skulle være tale om PCR-test, og altså ikke de hurtige, men mindre pålidelige kviktest.

Al kommunens øvrige testkapacitet er samlet i ROFI-Centret i Ringkøbing, der ligeledes har åbent fra 9.00 til 16.00. Det kræver dog en tidsbestilling.

Desuden er det muligt at få en gratis antigentest hos Falcks testcenter ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter i Skjern, hvor man får svar på 15 minutter. Der er åbent fra 8.00 til 18.00 i hverdage og 10.00 til 15.00 i weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce