Annonce
Ringkøbing

Kan alle byens elever være på Ringkøbing Skole? Nu skal det undersøges

Det skal nu vurderes, om der på Ringkøbing Skole er plads til alle elever fra byen. Foto: Christian Baadsgaard
Annonce

RINGKØBING: Skolestrukturudvalget har nu givet en opgave til kommunens ejendomscenter: Find ud af, om alle skoleelever i Ringkøbing kan være på Ringkøbing Skole i stedet for at være fordelt på to matrikler.

Opgaven skal være løst til næste møde i udvalget, og udvalgsformand Trine Ørskov fortæller, at det handler om, at børnetallet i Ringkøbing nu er sådan, at teoretisk set kan alle børn være på Ringkøbing Skole i forhold til det antal elever, skolen er bygget til.

- Vi skal have undersøgt, om det er en reel mulighed eller bare noget, der ser ud til at være sådan, når man tæller, siger Trine Ørskov.

Dog er der intet, der er sikkert. Skolestrukturen er en ligning med mange ubekendte, og der kan opstå helt andre situationer, hvis andre skoler lukker, og der er elever, der skal hen til en anden skole. Men i hvert fald skal det efterprøves.

- Skolestrukturen handler jo ikke kun om små skoler. Potentialet er forskelligt i de store byer. Blandt andet har man snakket om mulighederne i Skjern, men det vil være længere ude i fremtiden, for det vil kræve store anlægsinvesteringer, forklarer Trine Ørskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce