Annonce
Ringkøbing

Kampen om kunderne spidser til: Handelsforening indgår turistpartnerskab

Ringkøbing Handelsforening og Destination Vesterhavet bliver partnere. Destination Vesterhavet håber, at flere vil følge efter med medlems- eller partnerskab. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Partnerskabet betyder blandt andet større synlighed til Ringkøbing Handelsforenings medlemmer i forbindelse med markedsføring af Destination Vesterhavet.
Annonce

Ringkøbing: Lige nu er der langt mellem kunderne i den butikstømme midtby i Ringkøbing.

Men handelsforeningen ruster sig til at få fat på turisterne, når de igen må strømme til området ved at indgå et partnerskab med Destination Vesterhavet, som er Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuners fælles turistorganisation.

- For handelslivet i Ringkøbing er det af afgørende betydning, at vi er synlige i den markedsføring af hele Destination Vesterhavet, som igangsættes fremadrettet. Vi har traditionelt mange turister i Ringkøbing, men det er klart, at kampen om kunderne de enkelte destinationer i mellem spidser til. Derfor er det også vigtigt, at vi lokalt bakker op omkring Destination Vesterhavet, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen i en pressemeddelelse.


For handelslivet i Ringkøbing er det af afgørende betydning, at vi er synlige i den markedsføring af hele Destination Vesterhavet, som igangsættes fremadrettet.

Jacob Muldkjær Rasmussen, købstadschef


Annonce

Større synlighed

Partnerskabet betyder blandt andet større synlighed til Ringkøbing Handelsforenings medlemmer i forbindelse med markedsføring af Destination Vesterhavet.

De to partnere kan dele turistdata, ligesom de kan samarbejde om såkaldt politisk interessevaretagelse.

Også Destination Vesterhavet kan få noget ud af samarbejdet.

- Detailhandlen og vores opgave med at tiltrække flere feriegæster til vores område året rundt, hænger uløseligt sammen. Derfor vil vi også kunne få rigtigt meget ud af samarbejdet begge veje, og det glæder vi os til at udvikle, siger senior destinationsudvikler fra Destination Vesterhavet, Rasmus Sømod, der håber på, at flere lokale aktører vil være med som medlemmer eller via partnerskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lucas fra Hvide Sande er frustreret: Hans efterskole ligger 10 kilometer på den forkerte side og må ikke åbne på mandag

Annonce