Annonce
Ringkøbing

Kamp om fjernbetjeningen: Anders Aggers hestehandler blev overhalet af landsholdet

Mandag 18. november gav dokumentarjournalist Anders Agger (t.v.) seerne et sjældent indblik i en verden, hvor der bliver handlet med heste for millioner - personificeret ved Andreas Helgstrand og hans familie i Vodskov i Nordjylland. Foto: DR Danmark/'Indefra', DR2
Et dokumentarprogram om en nordjysk hestehandler var godt skruet sammen, men lige netop den mandag aften i sidste uge valgte mange tv-seere i stedet at se fodbold fra Dublin.
Annonce

Ringkøbing: Sidste uges landskamp mellem Irland og Danmark var som sådan ikke værd at skrive hjem om, men spændingsværdien var tilpas høj på Kanal 5, og derfor fulgte 1,1 million danskere slagets gang i Dublin.

Det gik ud over Anders Agger, der mandag 18. november tonede frem på DR2 med et 'Indefra'-program om en nordjysk hestehandler.

I denne sæsons udgave af den populære dokumentarserie har journalisten fra Ringkøbing flere gange tiltrukket på den gode side af 200.000 seere, men det var umuligt at stå distancen med Kasper Schmeichel på den anden banehalvdel.

Dugfriske tal fra TNS Gallup viser, at 'Indefra'-udsendelsen om Andreas Helgstrand og hans imponerende handel med heste tiltrak 111.000 seere, hvilket lige akkurat er nok til at sikre Anders Agger og holdet bag serien en topplacering på listen over de mest populære udsendelser på DR2 i uge 47 - et mulehår foran et Temalørdag-program med titlen 'Har du nosser?'

Annonce

På rejse til Sydafrika

Dér mandag i sidste uge havde den vestjyske dokumentarjournalist forudset, at der var udsigt til hård kamp om fjernbetjeningen. På sin Instagram-profil skrev Anders Agger 18. november således om sit aktuelle 'Indefra'-indslag: 'Programmet ligger allerede på dr.dk/tv - fordi, der ligesom blir spillet fodbold i Dublin i aften.'

På det sociale medie har Anders Agger 93.300 følgere, og en god del af dem fulgte givetvis hans råd, idet 142.000 danskere har streamet det yderst interessante hestehandler-afsnit på den internet-baserede platform DRTV. Dermed når sidste uges 'Indefra'-program altså op på godt en kvart million seere.

Det hidtil mest populære program i sæson syv af 'Indefra' handler om tvangsfjernelse af børn. Da det blev vist i starten af oktober, kiggede 254.000 personer med på såkaldt flow-tv, mens programmet sidenhen er blevet streamet af omkring 270.000 personer.

Mandag i næste uge inviterer Anders Agger seerne med på en rejse til Sydafrika for at følge i hælene på den danske ambassadør.

De 1,1 million seere til fodboldlandskampen, der sikrede Danmark en EM-billet, sikrede samtidig Kanal 5 en sjælden topplacering som ugens mest sete program - foran amatørbagere på DR1 og kendisser, der er vilde med at danse på TV 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Planteavlselever er klar

Tarm

18-årig standset uden kørekort

Annonce