Annonce
Tarm

Kald det kærlighed: Lilholt spillede op til spinning i fitnesscenter

Lars Lilholts hustru, Ninna, er faster til Pernille Colkær, der driver Pure Performance Fitness i Tarm - og de to kvinder blev enige om, at den 66-årige troubadour da godt kunne komme forbi og give et nummer i fitnesscentret i Tarm. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Lars Lilholt Band kiggede inden for, da der i weekenden blev afholdt et 12 timer langt spinning-event hos Pure Performance Fitness i Tarm.

Tarm: Egentlig var det tanken, at Lars Lilholt skulle møde op solo med sin guitar, men da de andre i bandet hørte om, hvad han skulle, syntes de, 'at det lød så knaldet', at de også ville med.

Så det var for fuld musik, at der lørdag eftermiddag blev disket op med live-underholdning i forbindelse med et 12 timer langt spinning-event hos Pure Performance Fitness i Tarm:

- Vi var jo næsten på de kanter alligevel, siger Lars Lilholt om køreturen fra ét koncertsted til et andet; fra Svendborg Herning.

Tarm ligger ikke just direkte på den 187 kilometer lange strækning, men når nu ejeren af fitnesscentret, Pernille Colkær, har en faster, der er gift med Lars Lilholt ...

- Det var da skægt. De puklede løs på cyklerne, så det gjaldt lige om at ramme den stemning, der var dér, tilføjer den 66-årige troubadour om den særprægede oplevelse i centret på Torvegade i den vestjyske stationsby.

Lars Lilholt havde aftalt med Pernille Colkær, at hun skulle sørge for at få fat i en lydmand, så det hele var klar, da kvartetten tjekkede ind i spinning-lokalet midt på eftermiddagen:

- Vi kom bare væltende. Det var meget improviseret, siger Lars Lilholt.

Annonce

Det var da skægt. De puklede løs på cyklerne, så det gjaldt lige om at ramme den stemning, der var dér.

Lars Lilholt, sanger og sangskriver

Kærlighed på en cykel

Bandets ubestridte frontfigur betegner den 45 minutter lange koncert som 'helt surrealistisk':

- De blev rigtig glade. Det blev en begivenhed, der trak folk til, siger Lars Lilholt, der musikalsk nød godt af at blive bakket op med fløjte, trommer og tangenter på klassikere som 'Onkel Christian', 'Ofelia', 'Held og lykke', 'Dansen går' og 'Kald det kærlighed.'

Pernille Colkær beskriver oplevelsen som 'ultimativ kærlighed på en cykel':

- Det var mega-fedt. Det var unikt ... og ikke set i et spinningcenter før. Det bliver svært at toppe det her, siger Pernille Colkær, der havde regnet med, at Lars Lilholt dukkede op på egen hånd med sin guitar:

- Men vi går gerne all in. Det var så fed en dag, tilføjer centerchefen om lørdagens event, der tiltrak omkring 75 deltagere, en håndfuld gæsteinstruktører og altså også et fire mand stort orkester.

På bandets Facebook-side ligger der en lille video-sekvens fra den utraditionelle koncert, der har affødt 1400 reaktioner og tæt ved 200 kommentarer på det sociale medie.

Flere kvinder giver udtryk for, at de godt kan lokkes med til spinning, hvis Lars Lilholt spiller førsteviolin.

- Oprindeligt havde jeg lovet, at jeg ville komme forbi alene. Det er jo min familie. Men tre af de andre i bandet syntes, at det lød så knaldet, så de tog også med, siger Lars Lilholt (i midten), der her er i selskab med trommeslager Eddi Jarl (t.v.), indehaveren af fitnesscentret i Tarm, Pernille Colkær, tangentspiller Kristian Fogh og Mads Kjøller-Henningsen, der blandt andet gør sig på fløjte og drejelire. Foto: Pure Performance Fitness
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce