Annonce
Vestjylland

Kaja Kamp dropper tyskere til fordel for unavngiven dansk ligaklub

Onsdag udløb Kaja Kamps kontrakt med Holstebro, men planerne er nu blevet ændret, således at stregspilleren ikke længere skal en tur over grænsen til tysk håndbold. I stedet skifter hun til en unavngivet dansk klub. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Stregspilleren Kaja Kamp har forladt Holstebro Håndbold, men det bliver ikke til tyske Metzingen, som hun ellers havde skrevet kontrakt med. I stedet bliver hun i Danmark.
Annonce

Metzingen: Da Kaja Kamp omkring årsskiftet takkede nej til en kontraktforlængelse med TTH Holstebro, var det fordi, hun stod med et tilbud fra bundesligaklubben TuS Metzingen, som hun ikke kunne sige nej til.

Siden ramte coronakrisen og vendte op og ned på håndboldverdenen. TTH Holstebro blev for damernes vedkommende til Holstebro Håndbold, mens udlængslen efter et udenlands-eventyr samtidigt er blevet mindre for den 26-årige stregspiller - så meget at hun nu har fået ophævet sin kontrakt i det sydtyske.

TuS Metzingen er ligesom mange andre klubber økonomisk presset ovenpå coronakrisen og meddelte derfor spillerne, at klubben ville få svær ved at tilbyde de samme økonomiske rammer som før, og at spillerne derfor var fri til at søge andre græsgange.

Annonce

Ønsker ikke at flytte

En mulighed, som Kaja Kamp har taget imod, efter hun har fået et tilbud fra en endnu unavngiven dansk klub.

- Jeg kan forstå, at Kaja ikke ønsker at flytte og ændre land i den aktuelle situation til en klub, som hun næsten ikke kender. Vi er enige om, at vi holder kontakten, og jeg ønsker Kaja held og lykke i Danmark, siger holdmanager Ferenc Rott til bundesligaens officielle hjemmeside.

Stregspillerens nye klub fremgår ikke af pressemeddelelsen og er i skrivende stund ikke meldt officielt ud hos nogen dansk klub. Et godt bud kan dog være Herning-Ikast Håndbold, som pt. er på jagt efter en afløser for landsholdsstregen Sarah Iversen, der er blevet gravid.


Vi er enige om, at vi holder kontakten, og jeg ønsker Kaja held og lykke i Danmark.

Ferenc Rott, manager i Metzingen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Annonce