Annonce
Erhverv

Kaj og Kirsten Nygaard sætter alt til salg - samlet pris: 43 millioner kroner

Kaj og Kirsten Nygaard i færd med at rydde op i bygningen, hvor Centrum Møbler engang var. Arkivfoto: Morten Stricker
Det er lidt af en beslutning, Kaj og Kirsten Nygaard har truffet. Nu skal deres ejendomme i både Struer og Humlum sælges.

Struer/Humlum: Endnu er det ikke et år siden, at vi her i avisen kunne skrive, at Kaj og Kirsten Nygaard havde erhvervet sig ejendommen, som engang husede Centrum Møbler i Struer.

Nu er den mægtige bygning med den lange historie til salg igen, og det er ikke "blot" Strandvejen 2, parret Nygaard vil af med.

De har i to puljer sat en række ejendomme til salg. 17.600.000 kroner skal man lægge for at få fat i den ene, som indeholder ejendomme i Struer.

25.500.000 kroner skal man have fisket op, hvis man vil have fingre i den anden, som man skal til Humlum, hvor parret også bor privat, for at finde.


Vi synes, vi er ved at have gjort vores og vil gerne, at der kommer yngre kræfter til.

Kaj Nygaard, Humlum


Vi begynder i Struer, hvor i alt fire ejendomme er til salg. Ud over Strandvejen 2, som ligger på vej ud af gågaden, er de at finde på Østergade 7-9 - midt i gågaden - og Rosenvænget 4.

Sidstnævnte er også i Struer by. Alt sammen fremgår det af beskrivelserne hos ejendomsmægleren, der har ejendommene til salg.

Det samlede bygningsareal udgør 2732 kvadratmeter, hvoraf 2042 kvadratmeter aktuelt er erhverv og 690 bolig.

Annonce

Lejligheder på vej

Ifølge Kaj Nygaard er de allerede i gang med at bygge om til lejligheder i Østergade, men der bliver også ved med at være butik og café i ejendommen.

Strandvejen 2 er Nygaard-parret ved at klargøre til ombygning, som det hedder i beskrivelsen hos ejendomsmægleren, hvor det også fremgår, at ejendommen overtages tom.

Kaj og Kirsten Nygaard har tidligere forklaret, at de ønskede at lave lejligheder i den historiske ejendom fra 1932, som har stået tom i adskillige år.

Ejendomme af ældre dato er spændende, har det tidligere lydt fra Nygaard-parret. Nu bliver det dog nogle andre, som får fornøjelsen af Strandvejen 2 i Struer. Arkivfoto: Morten Stricker

Rosenvænget 4 er en regulær rødstensejendom i to etager opført i 1957. Her er 162 kvadratmeter erhverv i stueetagen og 162 kvadratmeter bolig på førstesalen.

Kigger vi i pulje to og dermed til Humlum, gemmer der sig 13 udlejede boliger og byggemulighed på op til cirka 4881 kvadratmeter, lyder det hos mægleren.

I forhold til det oprindelige projekt mangler der at blive opført 20 boliger - 16 boliger i 4 punkthuse og fire boliger som dobbelthuse i et plan.

Annonce

Yngre kræfter skal til

De 13 opførte boliger omfatter otte boliger på 96 kvadratmeter beliggende i to punkthuse hver med fire boliger fordelt med to i stueplan og to på førstesal.

Så er der fire boliger på 114 kvadratmeter opført som dobbelthuse i et plan samt et fritliggende enfamiliehus på 146 kvadratmeter.

Alle boliger er opført i 2009 i rødbrune teglsten.

- Vi synes, vi er ved at have gjort vores og vil gerne, at der kommer yngre kræfter til, forklarer Kaj Nygaard beslutningen om at sætte til salg.

Han og Kirsten Nygaard er begge i omegnen af de 70 år, så mere kompliceret er det såmænd ikke, som Kaj Nygaard udtrykker det.

- Vi er blevet enige om, at det er nu. Bedre kan jeg ikke rigtig forklare det, siger 68-årige Kaj Nygaard og fortæller, at der har været rigtig mange henvendelser allerede i den første uge.

Der kommer priser på de enkelte ejendomme i Struer, mens puljen i Humlum forbliver samlet.

- Vi vil rigtig gerne, at det i Humlum bliver bygget færdig, siger Kaj Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Annonce