Annonce
Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

K-formand Henning Klausen har allerede snakket med potientielle kandidater forud for næste kommunalvalg. Arkivfoto
Konservativ formand håber, at Pia Olivia Christensen vender tilbage som byrådskandidat efter sin tænkepause, men formanden er allerede i fuld gang med at finde kandidater til næste kommunalvalg.

Ringkøbing-Skjern: Det kom som en overraskelse, at De Konservatives byråds- og folketingskandidat Pia Olivia Christensen i sidste uge meldte ud, at hun helt melder sig ud af sit parti.

Den konservative formand Henning Klausen siger nu, at han har modtaget hendes udmeldelse med beklagelse.

- Pia har kæmpet energisk og troværdigt til såvel kommunal- som folketingsvalget og har ydet en meget stor indsats i partiet, som jeg gerne vil sige hende stor tak for. Jeg har forståelse for, at hun har behov for en ”tænkepause”, og jeg håber, hun kommer tilbage til C som byrådskandidat, skriver han i en mail til Dagbladet.

Samtidig afslører han, at han allerede har haft sonderende samtaler med flere mulige kandidater, som bestyrelsen kan se frem til at blive præsenteret for. Konservative, der ikke er repræsenteret i byrådet, har et mål om at indstille sin spidskandidat senest til generalforsamlingen i januar næste år, og at der kan indstilles yderligere otte-ti kandidater til det kommende kommunalvalg.

- Det er givetvis en stor udfordring, men jeg er optimistisk, da vi både har en løbende tilgang af nye medlemmer og specielt efter folketingsvalget samtidig oplever en rigtig god stemning omkring vores parti, der jo markerede sig flot som en sikker og troværdig borgerlig stemme – og ikke mindst med Søren Pape Poulsen som en meget populær formand, skriver Henning Klausen, der opfordrer interesserede kandidater til at kontakte ham til en uforpligtende snak.

Mens den konservative formand i sin mail skriver, at han håber, at Pia Olivia Christensen vil vende tilbage som byrådskandidat, nævner han til gengæld ikke noget om posten som partiets folketingskandidat, som også er blevet ledig efter Pia Olivia Christensens exit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dansk gymnastiktøj er et eksport-hit

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Læserbrev

Læserbrev fra fire lokale rektorer: De unge er pressede - pas på dem

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce