Annonce
Navne

Købstadschefens drømme: Bohemian Rhapsody på luftguitar og et par øl med Kim Larsen

Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen tager gerne udenbys gæster på tur rundt om Ringkøbing Fjord. Og til en god søndag hører også en tur til Vesterhavet. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen har haft travlt med 1700-tals-festivalen i denne uge. Og skal han synge, så bliver det også et klassisk nummer. Bare meget nyere, for det indbefatter luftguitar.

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG der begynder helt stille og roligt med god tid til morgenkaffen og hvor der ikke er nogle faste aftaler i kalenderen. Ungerne vil insistere på, at vi henter rundstykker og laver smoothies. Så snakker vi om, hvad vi har lyst til at lave i dag og ender som regel med at køre en tur til Vesterhavet eller måske i Legoland. Det ender også tit med en impulsiv aftale med venner eller familie om kaffe eller aftensmad. Det vigtigste sådan en dag er, at der er tid til at gøre lige det, jeg har lyst til.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE … Jeg vil tage vedkommende med en tur rundt om fjorden. Først ville vi køre forbi Lyngvig Fyr og nyde den fantastiske udsigt over havet og fjorden. Tage til Hvide Sande for at købe frisk fisk til grillen, og så køre langs klitten syd om fjorden over Skjern Enge til Hotel Skjern, hvor vi vil spise frokost. Om aftenen vil vi tage med på vægternes tur rundt i de gamle gader i Ringkøbing og slutte af med en stor softice på Torvet.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE Queen med Bohemian Rhapsody. Hvis jeg skulle ende på en karaokebar, vil det sikkert være i selskab med seks gamle venner fra Ringkøbing, og den sang SKAL bare på anlægget, hver gang vi mødes. Så er der dømt luftguitar!

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Kim Larsen, hvis det kunne lade sig gøre. Jeg kunne godt lide den måde, han var på. Og det ville nok mere blive, at vi delte et par øl på et værtshus…

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL, at 1700 tals festivalen er godt overstået, og at vejret bliver perfekt til Helt-festivalen i weekenden. Og så ser jeg frem til at få de sidste detaljer på plads til aktiviteterne i sommerferien, så jeg kan tage på ferie med familien med god samvittighed.

Jacob Muldkjær Rasmussen

ALDER: 37

PRIVAT: Gift med Christina, to børn

PROFESSION: Købstadschef i Ringkøbing

HJEMBY: Ringkøbing

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce