Annonce
Ringkøbing-Skjern

Købstadschef er godt tilfreds: Ny julegaveportal giver omsætning på en halv million kroner

Ringkøbing Handelsforening har haft stor succes med sin julegaveportal. Den vil også holde åbent til næste år. Pressefoto
Mens der var godt gang i Ringkøbing Handelsforenings julegaveportal, nåede folkene bag en lignende portal i Skjern ikke i gang, men det bliver der ændret på, når julen 2021 nærmer sig.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Ringkøbing Handelsforening har gennem 2020 søsat en lang række initiativer for at holde så meget handel som muligt lokalt i kølvandet på Covid-19.

Det er ifølge købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen i høj grad lykkedes - blandt andet i forbindelse med lanceringen af en ny julegaveportal for lokale virksomheder.

Her blev der solgt 900 firmajulegaver fra lokale butikker i Ringkøbing til en værdi på en lille halv million kroner. Et tal, der glæder købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Det er langt, langt over det forventede. Tendensen har været, at virksomhederne har ønsket at støtte det lokalområde, deres medarbejdere bor i, og som danner det økonomiske grundlag for mange af de foreningstilbud og meget andet, der betyder noget for folk, når de bosætter sig, siger købstadschefen i en pressemeddelelse fra handelsforeningen.

Han glæder sig over, at julegaveshoppen fik så god en modtagelse.

- Det er også et billede på, hvor hurtigt vi kan reagere, når vi står sammen. Vi fik ideen i slutningen af august, og en god måneds tid senere var portalen og salgsorganisationen på plads. Det, at vi reagerer hurtigt, er altafgørende, som verden ser ud lige nu, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce

Successen har givet mod på mere.

- Vi er allerede i gang med at planlægge næste års gaveportal, da vi har fået klare indikationer fra erhvervslivet om, at man gerne vil handle lokalt i stedet for at anvende gaveportaler i København eller andre steder, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Han fortæller, at næste års julegaveportal får et endnu større udbud af gaver og at man forventer, at den åbner til november.

Også i Skjern var der ønske om en julegaveportal. Arbejdet kom dog for sent i gang, men initiativtager Henri Holler fortæller, at til jul vil det også i Skjern være muligt at købe lokale firmajulegaver via portalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce