Annonce
Ringkøbing

Købstadschef: Dejligt at Kvickly støtter med 100.000 kroner

Købstadschef i Ringkøbing, Jacob Muldkjær Rasmussen, synes at Kvickly viser flot samfundssind ved at støtte det lokale handelsliv markant under corona-nedlukningen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbings købstadschef, Jacob Muldkjær Rasmussen, er glad for at Kvickly har valgt at støtte det lokale handelsliv med de penge, butikken tjener på nonfood-varer under corona-nedlukningen.

Ringkøbing: - Det er super flot, at Kvickly bakker deres kolleger i byen op på den måde. Det vidner om stort samfundssind.

Sådan lyder kommentaren fra Ringkøbings købstadschef, Jacob Muldkjær Rasmussen, efter at det mandag kom frem, at Kvickly-forretningerne i Danmark har valgt at bruge overskuddet fra deres nonfood-afdelinger under corona-nedlukningen til gavn for det lokale handelsliv.

I Ringkøbings tilfælde bliver det indtil videre til mindst 100.000 kroner.

En af de måder Ringkøbing Handelsforening holder humøret oppe på, er ved livesendinger fra handelsforenings facebook-side med gode tilbud fra lokale forretninger. Her er det fra Lampemesteren. Programmet i denne uge ser sådan her ud: Tirsdag: 19.00: Elektronikhuset Ringkøbing. 19.30: JK Jagt & Fiskeri. 20.00: Bonderosen. 20.15: 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel. Torsdag: 19.00: Trendhouse. 19.30: Porcelinge. 20.00: Wunderwear by Mariane. 20.30: VERO MODA Ringkøbing. Foto: Handelsforeningen
Annonce

Afhængig af hinanden

Der har været en del kritik af, at for eksempel Bilka og Kvickly har lov til at sælge nonfood-varer, når alle andre butikker er lukket ned.

- Det kan egentlig ikke hidse mig op. De butikker har lov til at holde åbent. De følger reglerne, og for mig at se er det bedre, at nogle af de ting bliver solgt lokalt frem for på nettet. Det er også godt for byen, at der stadig er nogle butikker, der må holde åbent, så det hele ikke ligger øde, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Vi er afhængige af hinanden i Ringkøbing. Det viser Kvickly på flotteste vis, at de er bevidste om. Derfor kan man da kun have sympati for den beslutning. Og jeg er sikker på, at vi sammen med varehuschef Jasmin Ticevic kan finde fornuftige måder at bruge pengene på, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.


Det kan egentlig ikke hidse mig op. De butikker har lov til at holde åbent. De følger reglerne, og for mig at se er det bedre, at nogle af de ting bliver solgt lokalt frem for på nettet.

Jacob Muldkjær Rasmussen, købstadschef


- På trods af de ydre omstændigheder synes jeg, at stemningen er god i Ringkøbing. Vi forsøger at holde humøret oppe, og her er vores livesendinger tirsdag og torsdag en stor succes, hvor de lokale butikker får lov til at vise, at de stadig er her. Den positivitet smitter af på hele byen, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Vi forsøger ikke at gætte på, hvornår - og hvordan - vi får lov til at åben igen, men fokuserer i stedet på, hvad vi kan gøre lige nu for eksempel med live-sendinger og med click & collect, som mange forretninger også er glade for, fordi de på den måde stadig kan være her for deres kunder, selv om der ikke er mange penge i det. Men vi har naturligvis også planer liggende i skuffen, der passer til, hvordan vi kommer til at åbne igen, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
coronavirus

Sådan genåbnes der løbende for rejser: Her er de fire faser

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

KD mødte møllekritiske borgere: I skal vide, at debatten om testcentret slider på lokalsamfundet

Tarm

Brændte dæk og madrasser giver stor bøde

Annonce