x
Annonce
Navne

Købstædernes Forsikring vokser fra én til to: Nikki Andersen er ny på holdet

Salgschef i Købstædernes Forsikring i Ringkøbing Chris Olesen (tv), henter lokal forstærkning. Han har netop ansat Nikki Andersen. Pressefoto
Nikki Andersen, der har mange års erfaring fra forsikringsbranchen, er blevet ansat i Købstædernes Forsikring.

Ringkøbing: For godt et halvt år siden blev Chris Olesen som ny salgschef sat i spidsen for Købstædernes Forsikring i Ringkøbing og omegn.

Siden har der været nok at se til med både nye og eksisterende kunder, så derfor ansætter Chris Olesen nu en ekstra mand på holdet. 1. marts bliver Nikki Andersen derfor en del af Ringkøbing-teamet, skriver Købstædernes Forsikring i en pressemeddelelse.

Nikki Andersen har ligesom sin nye kompagnon en solid erfaring i forsikringsbranchen. Til dagligt bor han med sin kæreste og tre børn i Ringkøbing og har et stærkt lokalt kendskab. Derfor er han ifølge Chris Olesen den helt rigtige til afdelingen i Ringkøbing.

- Jeg kender Nikki fra lokalmiljøet som en vellidt og dygtig assurandør med en god og solid faglighed. Han kender området rigtig godt og har fingeren på pulsen om, hvad der betyder noget for folk her. Det er rigtig vigtigt, når man skal sætte sig ind i, hvad de har brug for af forsikringer. Derfor er jeg overbevist om, at Nikki er den helt rigtige mand til at løfte opgaven, og jeg glæder mig til, at vi bliver et team, siger Chris Olesen.

35-årige Nikki Andersen har mere end 10 års erfaring i branchen blandet andet fra både GF Forsikring og Topdanmark. Nu glæder han sig til at blive en del af Købstædernes Forsikring i Ringkøbing, hvor relationen til kunderne - både private og virksomheder - vil blive en højprioritet.

- Det er fedt at blive en del af teamet sammen med Chris. Jeg glæder mig til at hilse på kunderne og lære dem at kende, siger Nikki Andersen.

Købstædernes Forsikring holder i dag til på adressen Smøgen 11, men er nu gået på jagt efter nye kontorlokaler i Ringkøbing.

- Vi bor til leje, men ejeren har sat bygningen til salg, og så ønsker vi ikke at stå i vejen for et eventuelt salg. Vi finder nok en plads i et af kontorfællesskaberne i byen, siger Chris Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce