Annonce
Hvide Sande

Købmand udvider livsværket for 11. gang

Sønnerne Morten og Thomas Hansen fra Meny er sammen med far Keld langt med planerne om at udvide forretningen. Denne gang kræver det dog en ny lokalplan. Arkivfoto: Karin Kjærsgaard

Meny i Søndervig mangler lagerplads i højsæsonen. Derfor er købmand Keld Hansen og sønnerne i fuld gang med at planlægge endnu en udvidelse af deres forretning.

Søndervig: Han har gjort det ti gange før.

Nu vil Søndervig-købmand Keld Hansen gøre det igen, nemlig udvide den købmandsforretning han blev indehaver af for små 50 år siden.

- Vi mangler simpelthen lagerplads. Udenfor sæsonen er det ikke noget problem, men i højsæsonen kniber det med at få plads til varer, der skal på frost og køl. Lige nu har vi et fjernlager på den anden side at vejen i det tidligere tømrerværksted. Men når Søndervig Feriepark kommer, så inddrager vi det. Derfor er det nødvendigt at udvide, fortæller Keld Hansen, der driver Meny-butikken sammen hustruen Kirsten og deres sønner Morten og Thomas.

Familien Hansen havde satset på at gå i gang med udvidelsen allerede til efteråret. Men nu viser det sig, at der skal en ny lokalplan til, for at forretningen i Søndervigs Centrum kan vokse sig endnu større. Hvis lokalplanen bliver vedtaget, vil arbejdet formentlig kunne begynde til september næste år.

- For os handler det om at fremtidssikre forretningen. Og det kræver, at vi udvider endnu en gang, siger Keld Hansen

Ifølge købmanden bliver arealet ved den nuværende legeplads bag forretningen inddraget og erstattet af lagerfaciliteter i to plan. Legepladsen bliver bevaret men får en ny placering længere mod syd. Trods nybyggeriet bliver der ikke udsigt til færre parkeringspladser ved Søndervig Centret, fortæller Keld Hansen.

Meny i Søndervig breder sig i dag over 3400 kvadratmeter. Hvis udvidelsen bliver godkendt, er det planen, at arealet skal vokse til 5000 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce