Hvide Sande

Køberne står allerede i kø til huse i Søndervig Feriepark

Søndervig-købmand Keld Hansen og sønnerne Thomas og og Morten fejrede gårsdagens gennembrud for Søndervig Feriepark med boblevand fra forretningen. Magnum-flasken, som har ligget på køl i 15 år, skal nu drikkes med hele familien. Foto: Jørgen Kirk

Gårsdagens nyhed om, at Søndervig Feriepark nu kan realiseres, gav travlhed hos ejendomsmægler, der blev kimet ned af interesserede købere.

Søndervig: Mens Søndervig-købmand Keld Hansen og sønnerne i går fejrede, at vejen omsider er banet for deres stort anlagte feriepark med Nordeuropas største badeland, så kan de i dag glæde sig over, at de potentielle købere står i kø for at få fingrene i ferieparkens huse.

Ejendomsmægler Henrik Gade fra Nybolig fortæller, at feriepark-nyheden tirsdag fik hans telefon til at kime.

- Den sidste ringede 22.15 i aftes, og den første ringede lidt over syv her til morgen. Der er ingen tvivl om, at der er stor interesse for husene, siger han.

Ventelisten var indtil i går på 422 købere. I dag er listen vokset med mange nye navne, som alle lægger billet ind på et af ferieparkens kommende 500 huse.

Det kan godt være, at folkene bag Søndervig Feriepark synes, at de har ventet længe på, at politikerne gav området den nødvendige sommerhusstatus.

For ejendomsmægleren kunne timingen ikke være bedre. Det er nemlig et godt tidspunkt at sælge ferieboliger på lige nu. Renten er fornuftig, og der er lempet på en række regler, som gør det mere fordelagtigt at investere i ferieboliger.

Søndervig Feriepark er en investering til en lille milliard. Købmandsfamilien står bag 25 procent af projektet, mens en storinvestor klarer resten. Tidligere har der været peget på, at den hemmelige investor kunne være Lalandia.

0/0
Hvide Sande

Værft hjælper Vestas med at holde styr på vingerne

Hvide Sande

Hvid varevogn efterlyst efter bilpåkørsel

Tophistorier

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem

Hvide Sande

Roere slutter vintersæson af med rejsegilde