Annonce
Hvide Sande

Kærlighed i coronaens tid: Med gigantiske bogstaver på stranden friede canadiske Jordi til tyske Laura

Laura Köster sagde stort "Ja" da Jordi Ashworth friede. Foto: Johan Gadegaard
Familien Köster elsker området mellem Årgab og Bjerregård, som de gæster hvert år. Derfor var det naturligvis også her Jordi onsdag morgen valgte at fri til Laura på lidt utraditionel vis.
Annonce

Årgab/Bjerrregård: Nobelprisvinderen Gabriel García Márquez har skrevet en fabelagtig fortælling om den store og altfortærende kærlighed, der kunne vente 53 år, 7 måneder og 11 dage.

Har du fået lidt ekstra tid her i coronatiden, så kan "Kærlighed i koleraens tid" varmt anbefales.

Det var også kærlighed i stor skala, da canadiske Jordi Ashworth onsdag morgen valgte at fri til tyske Laura Köster på stranden ved Årgab.

Jordi Ashworth fra Canada og Laura Köster fra Tyskland på stranden ved Årgab med de store bogstaver skrevet i sand. Foto: Johan Gadegaard

Jordi og Laura bor netop nu i sommerhus på Tingodden 101 i årgab, og det var Lauras mor, Sibylle Köster, der ikke kunne lade være med at fortælle om den skønne dag på Esmarks kontor i Bjerregård.


Vi elsker at holde ferie på klitten. Laura har været her hvert eneste år, siden hun blev født, så at Jordi valgte at fri her, var helt perfekt.

Sibylle Köster


- Vi elsker at holde ferie på klitten. Laura har været her hvert eneste år, siden hun blev født, så det var helt perfekt, at Jordi valgte at fri her. Vi har også brug for gode historie i denne tid, og derfor kunne jeg ikke lade være med at fortælle om frieriet, siger Sibylle Köster.

Selve frieriet foregik på den måde, at Jordi stod tidligt op og gik ned på stranden i mørket, hvor han med store bogstaver i sandet skrev "Will you Marry me". Så gik han op og vækkede Laura og lokkede hende ned til stranden for at "se den flotte solopgang" i gråvejret.

Behøver vi at skrive, at Laura sagde "ja!". Se bare på billedet. Laura stråler med den smukke ring på sin finger.

Laura og Jordi bor i dag i Canada med deres datter. Denne gang er de i Danmark indtil på lørdag, men skal vi ikke gætte på, at de tit vil vende tilbage til stranden ved Årgab for at fejre jul, nytår og kærligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Rotte-rekord i 2020: Se, om der var rotter i dit nabolag

Annonce