Annonce
Læserbrev

Kære Søren Elbæk - det kan du da ikke mene?

Annonce

Læserbrev: Elbæk tvivler på det fornuftige i at få udarbejdet bygningsgennemgang af det gamle rådhus i Skjern!

Det er flot at have den holdning Søren – bare sanere uden først at undersøge, om det nu også er den mest fornuftige løsning. Det kan du da ikke mene?

Jeg tager ikke parti for bevaring af det gamle rådhus contra bygning af Inovest 2 , men du skriver ”vi er meget påpasselige, når vi bruger borgernes penge” – det kan jeg ikke få til at stemme overens med din holdning til manglende tilbundsgående beslutningsgrundlag.

Du må være meget forstandig på byggeri, når du også stiller spørgsmål ved COWI-rapporten fra 2015. Jeg mener at vide, at COWI er et meget anerkendt og velrenommeret rådgivningsfirma – mon ikke vi bør tillægge deres vurdering en vis værdi?

Jeg forstår godt de handlende i Skjern er bange for udviklingen, hvis alle serviceorganer flytter ud på den anden side Ringvejen – det vil helt klart give et grimt ”hul” i handelslivet og samtidig skabe problemer for de ældre borgere, der ikke længere er selvtransporterende. At opførelse af lejligheder er selvfølgelig en mulighed, men jeg tvivler på der kan findes investorer med baggrund i artikler i Dagbladet Børsen hvoraf fremgår, at opførelse af lejeboliger/ejerboliger er blevet overvurderet og nu stort set gået i stå. I flere byer står lejemål tomme, og bygherrerne tilbyder gratis husleje i flere måneder/år blot for at få dem besat og derved få dækket omkostninger til lys/varme. Jeg synes det er tanker der er værd at have med i baghovedet.

Du og dine byrådskolleger bør genoverveje denne sag meget nøje, hvis I fortsat vil nyde borgernes tillid til de beslutninger, der træffes fremadrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce