Annonce
Læserbrev

Kære regering. Pas på forskelsbehandling

Læserbrev: Kære Regering. I løber fra jeres samfundssind og ansvar, når I lover hjælpepakker til alle de små/mindre selvstændige virksomheder og nu overlader ansvaret til bankerne.

Bankerne har i forvejen et horn i siden på disse virksomheder. Bankerne har absolut ingen forståelse for et marked, der svinger med årstiderne og forbrugernes behov. Disse virksomheder har de samme udfordringer som landbruget, påvirkelige af vejret - godt vejr= indkøb/udendørs arbejde, regnvejr = ingen indkøb/ingen høst.

Alle de selvstændige brænder for deres virksomheder. Alle er ramt af covid-19, virus gør ikke forskel på folk.

Nu begynder den kamp, som kan frygtes efter denne krise, med forskelsbehandling, med misundelse, med at hver må hytte sit eget skind bedst muligt.

Regeringen maner til samfundssind og samarbejde. Det vil vi alle støtte op om. Men I som Regering siger et og gør noget andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Søndervig: Se på Vardes eksempel

Læserbrev: I debatten om udviklingen i Søndervig har tvillinge-borgmestrene Østergaard og Elbæk forsøgt at påvirke den demokratiske debat, åbenbart uden den større succes, det må vælgerne så tage stilling til ved næste valg. Prøv at kigge på Varde Kommune, her er der anlagt en rundkørsel vest for Billum, al trafik til sommerhusområderne Blåvand, Vejers og Grærup fra øst og syd skal passere denne, her er der så udført en speciel afkørsel til et nyetableret Rema 1000. Der er altså nogen der godt kan finde ud af det! Nu anlægger man så en halv omfartsvej med rundkørsel på Søndervig Landevej og afkørsel til det lysregulerede kryds i Søndervig. Det bliver rigtig spændende at se hvordan trafikken vil afvikle sig, når der er rødt lys og trafikken hober sig op i relation til den kilometerlange kø, der forekommer på landevejen, vil det bevirke en proppet rundkørsel og stadig kødannelse og man så er lige vidt, er der trafiktal for disse forhold? Et er, at det selvfølgelig koster flere penge at fuldføre ringvejen mod nord, og dem er der ikke for mange af p.t. Noget andet er, hvorfor har man ikke taget med i udviklingsplanerne, at der i fremtiden skal være mulighed for at fuldføre omfartsvejen? Er det rettidig omhu ikke i det mindste at sikre, at muligheden skal være der for en ”Nordhavn” og en masse bynære p-pladser, der sikkert bliver brug for? Det var rigtig flot at se de mange dannebrogsflag, der i weekenden vajede ved sommerhusene i Søndervig. Trafikken på Søndervig Landevej var tæt, uagtet der ikke var mange udenlandske nummerplader at se.

Erhverv

Destination Vesterhavet holder sommerhusene åbne i påsken: Så længe gæster opfører sig lige så godt som derhjemme

Annonce