Annonce
Læserbrev

Kære Peter Orry: Mage til sludder og vrøvl skal man lede længe efter

Læserbrev: Vedrørende leder 9. november 2019. Kære Peter Orry, jeg er stort set aldrig enig med dig og dine skriverier. For det meste ryster jeg lidt på knolden og siger til mig selv: Salige er de enfoldige, og ingen er forpligtiget over evne. Dagens leder tvinger mig til at skrive et modsvar til dine skriverier og tåbeligheder.

Ud fra det, du skriver i lørdagens avis, må jeg konstatere, at det ikke fordrer de store kompetencer for at blive ansvarshavende chefredaktør. Mage til sludder og vrøvl, samt historieløse sludder skal man sgu lede længe efter.

En fagforening må nødvendigvis være en sammenslutning af et fagligt fællesskab. Basta, længere er den ikke. Krifa er ikke en sådan forening eller sammenslutning. Jeg har dog i min tid som både kommunal og privat socialrådgiver deltaget i adskillige møder med Krifas medlemmer på jobcentre, siddet forgæves og ventet på en af deres medarbejdere. Som aldrig kom, hvilket betød, at jeg for at overholde klagefristen skrev klagen privat. Så borgeren selv kunne indsende den og få den førtidspension, som vedkommende havde krav på.

Det var på det gamle jobcenter Skjern, men den gang som nu måtte jeg jo ikke hjemtage sagsakter. Du kunne jo spøge tidligere chefredaktør Jørn Baungaard, om jeg er troværdig, det var han, spørg så også lige dig selv om, hvor avisens største læserpotentiale er? PS: Det var altid lettere at lave flexjob på ordnede forhold på virksomheder, der var ordentligt organiserede, så som Vestas, Lego og Grundfoss.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce