Annonce
Læserbrev

Kære Peter Orry: Mage til sludder og vrøvl skal man lede længe efter

Annonce

Læserbrev: Vedrørende leder 9. november 2019. Kære Peter Orry, jeg er stort set aldrig enig med dig og dine skriverier. For det meste ryster jeg lidt på knolden og siger til mig selv: Salige er de enfoldige, og ingen er forpligtiget over evne. Dagens leder tvinger mig til at skrive et modsvar til dine skriverier og tåbeligheder.

Ud fra det, du skriver i lørdagens avis, må jeg konstatere, at det ikke fordrer de store kompetencer for at blive ansvarshavende chefredaktør. Mage til sludder og vrøvl, samt historieløse sludder skal man sgu lede længe efter.

En fagforening må nødvendigvis være en sammenslutning af et fagligt fællesskab. Basta, længere er den ikke. Krifa er ikke en sådan forening eller sammenslutning. Jeg har dog i min tid som både kommunal og privat socialrådgiver deltaget i adskillige møder med Krifas medlemmer på jobcentre, siddet forgæves og ventet på en af deres medarbejdere. Som aldrig kom, hvilket betød, at jeg for at overholde klagefristen skrev klagen privat. Så borgeren selv kunne indsende den og få den førtidspension, som vedkommende havde krav på.

Det var på det gamle jobcenter Skjern, men den gang som nu måtte jeg jo ikke hjemtage sagsakter. Du kunne jo spøge tidligere chefredaktør Jørn Baungaard, om jeg er troværdig, det var han, spørg så også lige dig selv om, hvor avisens største læserpotentiale er? PS: Det var altid lettere at lave flexjob på ordnede forhold på virksomheder, der var ordentligt organiserede, så som Vestas, Lego og Grundfoss.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

Annonce