Annonce
Debat

Kære borgmester: Jeg savner stadig svar

Læserbrev: Kære borgmester, folkevalgt i Ringkøbing-Skjern Kommune. Du sidder på en post som borgmester, hvor jeg som borger i din kommune helt klart forventer at få svar på spørgsmål eller aktindsigt, hvis det er dette, der anmodes om.

Du har jo flere gange sagt, at du håber, vi ved dialog med borgerne, underforstået os der er kede af projektet i Lem Kær Testcenter, kan finde frem til en løsning, vi alle kan leve med.

Det kræver, at du som borgmester selv deltager i dialogen. Så det klinger hult i mine ører lige nu.

Annonce

Da jeg bad om at få uddybet svar på to tidligere stillede spørgsmål som jeg nu gentager her, så må jeg jo skuffende konstatere, at det ønsker du ikke at svare på ... eller jeg tænker, at det kan du ikke svare på. Spørgsmålene er:

- Som tilsynsmyndighed, hvilke mulighed har kommunen jf. lovgivningen, at pålægge mølleejeren driftstop af vindmøllen, såfremt grænsen overskrides? Direkte henvisning til lovgivningen udbedes!

- Ligeledes ønskes oplyst, hvem kommunen har ansat med en uddannelsesmæssig baggrund, der gør det muligt for kommunen selvstændigt og som tilsynsmyndighed, at føre tilsyn med kommunens vindmølleparker og sikre alle regler og krav er overholdt? Og hvilken uddannelse der er tale om?


Uagtet om det manglende svar har den ene eller anden årsag, så må jeg konstatere, at dine folk ikke gør det, de skal.


Uagtet om det manglende svar har den ene eller anden årsag, så må jeg konstatere, at dine folk ikke gør det, de skal.

Kør en tur til Ringkøbing fra Spjald, når det er aften, og kig dig omkring og gæt et par fejl. Jeg vil gerne hjælpe lidt, kig i retningen mod Hvide Sande og mod Tændpibe.

Og inden kan du læse op på det i Vejledning til BL 3-11 Bestemmelser om luftfartsafmærkning af vindmøller 2. udgave 4. maj 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce