Annonce
Skjern Håndbold

Kæmpe overraskelse: Skjern Håndbold ude af EHF Cup i anden runde

Skjern Håndbolds assistenttræner Claus Hansen går forbi et jublende Alpla Hard mandskab efter afgørelsen af EHF Cup kampen, hvor Skjern overraskende blev slået ud efter straffekast. Foto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold tog et stort skridt frem med sejren over GOG i onsdags. Nederlaget mod Alpla Hard var til gengæld to skridt tilbage, og det var en stor streg i regningen for Skjern Håndbold.
Annonce

Skjern: Det skulle have været en simpel opgave. En sejr på hjemmebane over et østrigsk hold ugen efter man havde slået dem med et enkelt mål på udebane.

Men nej. Skjern Håndbold røg ud. Overraskende og meget skuffende.

- Ja her gik vi og troede, at vi skulle bygge videre på sejren over Hard i første kamp og så især oven på den flotte sejr over GOG i onsdags. Vi følte virkelig, vi havde taget et stort skridt fremad som hold i de to kampe. I dag tog vi to skridt tilbage. Vi troede, vi skulle bygge videre på tingene. Derfor gør det her nederlag ekstra ondt, sagde assistenttræner Claus Hansen efter kampen.

Fra start kunne man godt se, Skjern skulle arbejde meget hårdt for at score. Hard dækkede godt op, og da Skjern var ret så uskarpe i flere situationer, haltede hjemmeholdet lidt efter i første halvleg. Bagud 13-10 lykkedes det dog at få udlignet til 14-14 før pausen.

Man troede, Skjern ville få kontrol over kampen efter pausen.

Det skete aldrig. Der blev stadig brændt alt for meget, Hard førte 22-19, men selv om Anders Eggert brændte et straffekast, kom Skjern på 23-23 med syv minutter igen.

Ved 24-24 lobbede Eggert et straffekast over mål. I stedet kunne Hard bringe sig foran 25-24. Efter Eivind Tangen smed bolden over baglinjen, øgede Hard til 26-24. Hurtig midte og scoring af René Rasmussen sikrede reducering til 26-25 og dermed straffekastafgørelse.

- Forskellen i dag var, at Hard var langt mere effektive end os i angrebsspillet. Det var ikke for, de kom med noget, der overraskede os. For os var det skidt, at vi havde nogle redninger i starten, hvor Hard så scorede på riposten. Det gav dem tro på tingene i stedet for at føle, at de ville blive flænset midt over her i Skjern. Det gav Hard selvtillid, mens vi i takt med de mål og egne afbrændere gav os dårlige minder. Og det var jo ikke, hvad vi havde brug for, når vi hænger noget med selvtilliden. Hard har et hold med kvalitet, og det her viste, at bare fordi man skal møde et hold fra et land som Østrig, så har man altså ikke vundet noget på forhånd, sagde en skuffet Claus Hansen.

Tilskuere græmmer sig, efter det stod klart, at Skjern Håndbold var slået ud. Foto: Mads Dalegaard
Anders Eggert kontrollerer lige reservebolden. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

25 år på Troldhede Mejeri

Annonce