Annonce
Håndbold

Kæden hoppede af for Skjern Håndbold 2 i de sidste ti minutter

Målmand Frederik Sand stod en god kamp for Skjern Håndbold 2, men da Skjern ikke kunne score mål nok i slutfasen, endte det alligevel med nederleg i Fredericia. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Fredericia: 32-24 ligner et klart nederlag. Men det var det på en måde slet ikke for Skjern Håndbold 2 i kampen i Fredericia.

- Nej ti minutter før tid var vi kun bagud 24-23. Så hoppede kæden desværre af, fortalte Skjerns træner Allan P. Sørensen.

Selv om Skjern manglede tre bagspillere, så leverede holdet 50 meget flotte minutter.

- Vi var godt nok bagud 4-0 efter seks minutter. Men så kom vi mere op i fart. Mange ting lykkedes. Forsvaret var godt, Frederik Sand stod godt i mål, så vi førte 14-13 ved pausen. Otte minutter efter pausen førte vi 18-15, fortalte Allan P. Sørensen.

Alligevel gik det galt.

- Fredericia begyndte at dække en skæv 5:1, hvor de stækkede Niklas Moltke. Det fik vi ikke løst. Vi tog de forkerte beslutninger, og det betød, vi ikke kunne score mere. Det nederlag var hårdt ved os. Nu er det altafgørende, at vi vinder de to næste bundkampe mod Silkeborg/Voel 2 og SGI Esbjerg 2, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Fredericia Håndboldklub 2-Skjern Håndbold 2 32-24 (13-14)

Målscorere Skjern Håndbold: Niklas Moltke 5, Rasmus Meyer 5, Tobias Vils 5 (1), Jacob Kjær 4, Daniel Semandini 3 og Kristian Tind 2. Straffekast: Fredericia 1 (1 mål), Skjern 2 (1 mål). Udvisninger: Tre til hvert hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ubudne gæster gik amok i lerduer

112

Stjålet hjelm smidt imod rude

Læserbrev For abonnenter

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Annonce