Annonce
Videbæk

Jyllands Park Zoo glemmer aldrig 2020: Udvider sæsonen

Det lille æselføl her får flere gæster i Jyllands Park Zoo. Pressefoto
Parken udvider sæsonen, så den er åben til og med efterårsferien.
Annonce

Videbæk: Det blev et år, hvor alle følelser har været i spil. Et år, hvor en virus fik ændret hele verden inklusive Jyllands Park Zoo. Ville vi få lov at åbne og ville vi overhovedet overleve denne krise. Vi kunne åbne 22 maj 2020, glade men med stor nervøsitet. Vi kan i dag konstatere det ikke var nødvendigt, for vi har oplevet en stor opbakning.

- Vi har ekstraordinært udvidet vores sæson, så vores gæster kan opleve det sene efterår i parken. Vi har åbent til og med uge 42. Vi håber folk stadig kommer ud og nyder nogle dejlige sensommerdage i Jyllands Park Zoo, hedder det i en pressemeddelelse fra parken

Til og med efterårsferien kan man således opleve masser af nye dyrebørn rundt i parken. Blandt dyreungerne er en lille tapir unge, et alpakaføl og et æselføl.

Parkens nye karakal han er også kommet fra Opole en zoologisk have i Polen. Parken har en masse mulighed for bevægelse og leg på de mange legepladser, inden de kolde vintermåneder. Der vil løbende være små overraskelser og skattejagter i Jyllands Park Zoo.

Så der er mulighed for at nyde afslappende familiedage til og med efterårsferien, hvor man kommer helt tæt på dyrene og med chancen for at vinde sæsonkort til 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Skjern For abonnenter

Far sløjfede et dige for 27 år siden - nu har sønnerne fået dom for, at de skal bygge det igen

Ringkøbing

Handelsskoleelev ramt af corona: Elever og lærere skal blive hjemme

Annonce