Videbæk

Jyllands Park Zoo fejrer 50-årsjubilæum

I forbindelse med Jyllands Park Zoos 50-årsjubilæum har bæltedyrene fået færdiggjort deres anlæg. Foto: Jyllands Park Zoo.
Gratis suppe på palmesøndag. Alt er, som det plejer i Jyllands Park Zoo. Og dog. For i år er et særligt år for dyreparken.

Haunstrup: Traditionen tro slår Jyllands Park Zoo dørene op til årets sæson palmesøndag klokken 10. Men i år er alligevel lidt anderledes. Parken kan i år fejre sit 50-årsjubilæum. For at markere det har parken blandt andet fået lavet et helt nyt indgangsparti, så de mange besøgende kan blive taget rigtigt godt imod.

- Hvert år bruger vi en del af overskuddet til fornyelsesprojekter. I år er valget faldet på et splinternyt indgangsparti, færdiggørelse af surikatanlæg, bæltedyrsanlæg, nye legehuse og legeområder, siger indehaveren af Jyllands Park Zoo, Ove Nordestgaard, i en pressemeddelelse.

Den 14. april, som palmesøndag falder på i år, står parkens personale igen klar med gratis suppe til de besøgende. Dagen før den officielle åbning åbner Jyllands Park Zoo for 27. år i træk op for foreningen Familier med kræftramte børn.

Nye initiativer

I forbindelse med 50-årsjubilæet har Jyllands Park Zoo søsat flere nye initiativer. Udover indgangspartiet, anlæggene og legeområderne vil der løbende blive holdt flere events i parken.

- Vi glæder os til en forrygende jubilæumssæson med parkens mange besøgende – gengangere som nye – og håber, at alle igen i år får nogle hyggelige oplevelser med hjem herfra, siger Ove Nordestgaard i pressemeddelelsen.

Årets sæson varer til og med søndag den 15. september.

0/0
Ringkøbing

Travl påske for tyvene: Fire indbrud på én vej

112

Bil udsat for hærværk

Videbæk

1512 så gudstjeneste på Troldhede Tube

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Maste-sagen: Vad og Søndergaard fra Herborg tager en ny tur til Christiansborg

Videbæk

Børn og ældre mødtes til sundhed og sjov

Videbæk

Sundhedsfokus en hel uge i Fjelstervang

Videbæk

Konfirmation i Herborg Kirke søndag d. 28. april klokken 10.00