Annonce
Erhverv

Opdatering: Jyllands Park Zoo er mere end klar og åbner fredag

Nu er det snart nu. Jyllands Park Zoo er mere end klar til at tage imod gæster. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Indehaveren af dyreparken er meget glad for og stolt af, at der er kommet donationer på godt og vel 750.000 kroner, der skal være med til at sikre, at parken åbner igen i 2021.

Haunstrup: Torsdag formiddag lød det sådan her fra indehaveren af Jyllands Park Zoo: - Vi er så køreklar, som vi overhovedet kan blive, og vi åbner senest lørdag.

- Ja, selv om statsministeren har spændt ben for os to gange lige ved målstregen, tror jeg helt klart på, at den her gang får vi lov til at åbne, lyder det fra indehaveren.

Den nøjagtige åbningsdag var i første omgang afhængig af, hvad parkens medarbejdere sagde til, at de skulle tilbage på arbejde.

- Vi har jo en del nye medarbejdere i forhold til sidste år, og de skal selvfølgelig lige mærke efter, om de også er klar til at komme i gang, siger Ove Nordestgaard, der i højsæsonen har omkring 90 medarbejdere på lønningslisten, men så mange skal der dog ikke til for at lukke op.

- Hvis der er 7-10 medarbejdere, der siger ja til blandt andet at arbejde i kiosken og køkkenet, så ruller vi, fortæller en tilfreds indehaver, der da heller ikke vil udelukke, at der bliver budt velkommen tidligere end lørdag.

- Er der medarbejdere nok, der melder positivt tilbage allerede i dag, så er jeg klar til at åbne i morgen fredag, siger Ove Nordestgaard.

Et ja fra medarbejderne har Ove Nordestgaard altså allerede fået, for han oplyste ved torsdag ved middagstid, at parken åbner fredag klokken 10.00.

Støtte på 750.000 kroner

Da Ove Nordestgaard tidligere faktisk havde meldt ud, at han ville åbne Jyllands Park Zoo, men fik et nej i sidste minut, satte det gang i en indsamling til parken, hvor private opfordrede til at donere en skilling for at støtte den omkring 50 år gamle dyrepark.

En glad og stolt indehaver fortæller, at der er blevet doneret godt og vel 750.000 kroner, og det luner på alle måder i en svær tid.

- Det flotte beløb kan forhåbentlig være med til, at vi kan få så godt et 2020, at vi er klar til at åbne i påsken 2021, lyder det optimistisk fra Ove Nordestgaard.

Annonce

Åbent helt til uge 42

I øvrigt har parken også efter utallige opfordringer og for at kompensere for folk med sæsonkort valgt at udvide sæsonen 2020.

- Det vil sige, at vi holder åbent til og med søndag uge 42. Desuden efter kioskens lukketid har gæsterne mulighed for at være i parken endnu en time, hvor de kan grille den medbragte mad på grillen ved søkiosken, lyder det fra Jyllands Park Zoo i en pressemeddelelse.

Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Udsatte unge cyklede til Frankrig og fandt vejen til et bedre liv: - Hele mit liv har forandret sig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Klar besked til 800 festdeltagere efter to coronasmittede: Bliv testet så hurtigt som muligt

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Boligforening indgår aftale om specialpris: 1700 beboere tilbydes at skifte el-selskab

Ringkøbing-Skjern

Snart er der hjælp til vaccine-presset: Læger må vaccinere mod corona i egen praksis

Ringkøbing-Skjern

Vindernumre i Lions Julelotteri 2021

Prisvindende kok taler af erfaring: - Alle kan lære at spise østers

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ups: Byrådet var tæt på at give viceborgmester Søren Elbæk en vild lønforhøjelse

Erhverv

Udbud af Thor Havvindmøllepark er nu afgjort ved lodtrækning

Vestjylland

1200 læger afleverer underskrifter med støtte til kollegaer: - Håndteringen af sygeplejerskernes overenskomstforhandlinger har været en katastrofe

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Ringkøbing

Mistanke om corona-varianten Omikron på Ringkjøbing Gymnasium – 1. g’erne er sendt hjem

Ringkøbing For abonnenter

Gymnasiefest udviklede sig til politianmeldelse om vold: 18-årig fik en skalle på toilettet

Tarm

Tyveknægte løb fra Brugsen med fyldt indkøbskurv - nu sidder de i spjældet og venter på udvisning

Annonce