Annonce
Skjern Håndbold

JV erfarer: SønderjyskE henter Thomas Mogensen i Skjern

Hvor går turen hen? Ja meget tyder på, Thomas Mogensen forlader Skjern Håndbold til sommer et år før planlagt, hvor efter den tidligere landsholdsspiller skifter til SønderjyskE. Arkivfoto: Ole Nielsen
Ifølge JydskeVestkystens oplysninger skifter den tidligere landsholdsstjerne, Thomas Mogensen, fra Skjern til SønderjyskE efter denne sæson.

Skjern: Ifølge JydskeVestkystens oplysninger kan SønderjyskE inden længe præsentere det hidtil største spillernavn i klubbens historie.

JV erfarer, at klubben henter den mangeårige landsholds- og Flensburg-Handewitt-stjerne, Thomas Mogensen.

Den 37-årige venstreback og playmaker vendte i sommeren 2018 hjem til den danske liga efter 11 sæsoner i Flensburg-Handewitt. Mogensen fik en treårig kontrakt med den vestjyske klub, men nu skal karrieren ifølge JydskeVestkystens oplysninger i stedet slutte i SønderjyskE, mens aftalen med Skjern opsiges et år før planlagt.

SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt ønsker ikke at kommentere JydskeVestkystens oplysninger.

Men vil du sige, om der stadig kan komme flere nye navne til jeres trup?

- Vi holder altid løbende øje med markedet og ser, hvad der rører sig. Vi har allerede en god og spændende trup på plads til den kommende sæson, siger SønderjyskE-sportsdirektøren.

Thomas Mogensen indledte sin karriere som ungdomsspiller i barndomsbyen Odder, inden han blev professionel i Viborg. Fra 2003-2007 tørnede han ud for GOG, og i 2003 fik han sin debut for det danske landshold. Efter tiden i GOG fulgte en opsigtsvækkende karriere i Flensburg, hvor han i 2014 var med til at vinde Champions League. I sin sidste sæson i klubben lykkedes det ham endelig at vinde det tyske mesterskab med danskerklubben.

Mogensen var med til at vinde guld med Danmark ved EM i Serbien i 2012. To år senere sagde han fra til landsholdet.

Thomas Mogensen og familien er fortsat bosat i Flensburg, så fra næste sæson vil han få kortere til træning og hjemmekampe.

Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen har ingen kommentarer til rygtet, og det har ikke været muligt at fange Thomas Mogensen for en kommentar.

Annonce
Annonce
112

Politiet lukker stationerne op til påske

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev For abonnenter

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Annonce