Annonce
Navne

Julie Vesterby: Væk med de små sko og ud til naturens kræfter

Naturkraft, Vesterhavet og Stauning Whisky er værd at vise frem, mener Julie Vesterby. Foto: Bjørn Ellermann, Naturkraft
Formanden for Vestjysk Lederforum, Julie Vesterby, skal i den kommende uge uddele årets erhvervspris. Det glæder hun sig til - næsten lige så meget, som hun glæder sig over sit job, Vesterhavet og Stauning Whisky.
Annonce

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, hvor jeg kan sove længe, og hvor der ikke er alt for mange planer. Så er der nemlig plads til en impulsiv tur ud i det blå. Gerne til et sted i området, hvor vi ikke har været før. På denne årstid må der gerne være simremad på menuen. En god søndag er der god tid – også til at spille brætspil.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, VIL JEG HELT KLART VISE vedkommende Naturkraft. Selv om det stadig kun er en byggeplads, er det så fantastisk at vise stedet frem og fortælle om ideer, drømme og de konkrete planer. En tur på byggepladsen gør mig altid glad i låget. Vesterhavet og Stauning Whisky skulle også med på dagens udflugt, for de tre ting sammen er med til at forklare, hvorfor jeg er så glad for at bo i Vestjylland.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE var i november, hvor jeg var i Prag. Jeg kommer sjældent til gudstjenester, men jeg kan rigtig godt lide at besøge kirker, når jeg besøger nye steder.

DET IRRITERER MIG HELT VILDT, når jeg støder på folk, der går i små sko. Dem, der er sure for en sikkerheds skyld, går jeg også helst udenom. Og så kan jeg faktisk blive irriteret på mig selv, hvis jeg lader den slags typer fylde for meget. Heldigvis har jeg lært et mantra: ”Kvæl det i kærlighed.” MINE STÆRKE OG SVAGE SIDER, HVIS JEG SELV SKAL SIGE DET? Min stærkeste side er, at jeg kan vende mine svage sider til at blive en styrke. Bevidstheden om egne styrker og svagheder gør heldigvis, at der kan arbejdes med dem – ikke mindst ved at tale højt om dem. Min svageste side er en usikkerhed, der nogle gange får lov til at fylde for meget.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE Dancing Queen med Abba. Fordi den minder mig om gode kollegaer fra en tidligere arbejdsplads, hvor jeg med jævne mellemrum brød ud i lige netop den sang. Pivfalsk, naturligvis…

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG sammen med familien gå på jagt efter den helt rigtige destination. Der skal både være plads til afslapning og til at gå på opdagelse i en storby. Og meget gerne et hus, hvor man kunne samle en hel masse venner og familiemedlemmer (og så er de penge vist også brugt).

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE med Sting og John Irving (for hvorfor nøjes med én kunstner, når muligheden byder sig?). Begge kunstnere har jeg været vild med siden mine teenageår, og de har fulgt med mig gennem livet. De kan godt være ude af sind i en periode, men de sniger sig altid ind igen.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at skulle uddele årets erhvervspris. Det er et kæmpe privilegium at være med til at anerkende de lokale virksomheder, der gør det godt. Jeg er meget imponeret over årets kandidater og alt det, de gør for den grønne omstilling.

Min stærkeste side er, at jeg kan vende mine svage sider til at blive en styrke. Min svageste side er en usikkerhed, der nogle gange får lov til at fylde for meget.

Julie Vesterby

Alder: 42

Uddannelse: Journalist

Stilling: Kommunikationsansvarlig på Naturkraft

Bopæl: Ringkøbing

Civilstatus: Gift med Lasse og stolt mor til Anne, Laura og Andreas

Fritidsinteresser: Afkobling, gode bøger og brætspil i godt selskab

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Piloten landede som præst

Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Skjern

Bar, sognegård og fitnesscenter ramt: Coronaen blusser op i Ringkøbing-Skjern

Annonce