Annonce
Sport

Julie Christensen: Padeltennis er et rigtigt godt familiespil med frisk luft og god motion

Julie Christensen fra Vorgod var pakket godt ind, da hun spillede padel med resten af familien i Videbæk. Foto: Johan Gadegaard.
Annonce

Videbæk: Familien Christensen fra Vorgod var godt pakket ind, da de torsdag i frostvejr og med en kølig vind troppede op til en omgang padel i Videbæk.

Kort efter gik spillet i gang, og humøret steg.

- Det er dejligt at være ude i frisk luft og samtidig få sig rørt, fortalte Julie Christensen i en lille pause i spillet.

Det var hendes mand Alex Christensen, der først kom i gang med padel.

- Jeg har spillet lige siden, banen blev anlagt her i Videbæk. Jeg arbejdede sammen med en kollega, der var meget involveret i at få lavet baner her i Videbæk. Jeg skulle selvfølgelig med for at se, hvad det var for noget. Og det er alle tiders, fortalte Alex Christensen.

Han plejer at spille badminton, men det er umuligt i øjeblikket, så nu spiller han padel sammen med de normale badmintonmakkere.

- Jeg tror, corona har haft stor betydning for antallet af dem, der spiller padel. Her kan vi jo godt spille, for det er udendørs, og vi er kun fire, fortalte Julie Christensen.

Hun spillede sammen med Alex mod børnene Kasper og Linda.

- Det er et fint familiespil. Uanset niveau kan man sagtens holde bolden i spil, så man får sig rørt. I det hele taget er det fedt at se, at så mange unge er begyndt at spille, sagde Julie Christensen, hvilket blev understreget på banen ved siden af, hvor fire unge fyre var i gang med en omgang padel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lucas fra Hvide Sande er frustreret: Hans efterskole ligger 10 kilometer på den forkerte side og må ikke åbne på mandag

Ringkøbing-Skjern

Halvdelen af afgangselever gør comeback i klasseværelserne på mandag

Annonce