Annonce
Videbæk

Juleweekendtur holdt spejdere fra Spjald FDF vågne hele natten

I weekenden var godt 100 børn og voksne fra Spjald FDF på den traditionsrige juleweekendtur. Privatfoto
Annonce

Spjald: I weekenden var godt 100 børn og voksne fra Spjald FDF på den traditionsrige juleweekendtur. Turen gik vestpå mod den store lejr "Holmsborg" i Søndervigs klitter.

Efter indkvarteringen blev der serveret æbleskiver, og der var der besøg af julemanden, lejrbål, masser af fællessang og sjove konkurrencer. Efter lejrbålet stillede alle lejrens deltagere op i stor rundkreds og der blev danset blandt andet "Boogie woogie" og Bro bro brille".

Så var det tid til at splitte op i forskellige aldersgrupper. De yngste havde en lyscermoni, inden de gik til havet.

Turen gik til den store lejr ”Holmsborg” i Søndervigs klitter. Pr-foto
Annonce

Vågne hele natten

De mellemste (piltene) var på refleksløb i klitterne, inden de gik til havet og lavede et lyshjerte på strandkanten. De ældste (væbnere og seniorer) gik til Søndervig, hvor de bowlede, inden de vandrede hjem langs vandkanten.

Natten blev for de yngste brugt til at få sovet ud, men for nogle af lejrens ældste børn bød natten på en særlig ceremoni. Der var nemlig optagelsesprøve for 8.-klasses eleverne, som håbede på at blive godkendt som seniorer. Alle fem deltagere klarede prøven, som dog betød, at de var vågne det meste af natten.

For hele den store kreds af børn og unge og voksne i Spjald FDF er denne juleweekendtur en særlig fælles oplevelse, som rækker ud over de ugentlige møder. Ovenpå et par hektiske weekender med arbejdsdag i Moseskoven, julebanko og juleweekendturen, vil julefreden nu sænke sig over Spjald FDF, indtil der bakkes op om Helligtrekongergudstjenesten 5. januar.

De mellemste spejdere (piltene) var på refleksløb i klitterne, inden de gik til havet og lavede et lyshjerte på strandkanten. Privatfoto
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce