Annonce
Ringkøbing IF

Jules Youmeni er stoppet i Ringkøbing IF - har fået kontrakt med spansk klub

Jules Gildas Youmeni Deugoue - som den camerounske spiller egentlig hedder - er stoppet i Ringkøbing IF, fordi han har fået en kontrakt med en spansk klub. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Efter et besøg i Holland i weekenden fik Ringkøbing IFs Jules Youmeni gennem en agent mulighed for at skifte til spansk fodbold, og derfor er Jules Youmeni allerede stoppet i RIF.
Annonce

Ringkøbing: I weekenden besøgte Jules Youmeni sin gode ven André Onana, der står i mål for den hollandske storklub Ajax Amsterdam. Det besøg blev på en måde enden på Jules Youmenis ni måneder lange ophold i Ringkøbing IF.

For under besøget i Holland fik en agent sendt den fysisk stærke back videre til spansk fodbold, hvor Jules Youmeni skal spille for CD Calahorra i Segunda B.

Onsdag aften sagde Jules Youmeni farvel og tak til holdkammeraterne i Ringkøbing IF, hvor han således har spillet sin sidste kamp.

- Vi glæder os på Jules' vegne, og vi ønsker ham held og lykke med at forfølge sin drøm om en tilværelse som fuldtidsprofessionel fodboldspiller, siger RIF-sportschef Jens Nielsen i en pressemeddelelse.

Jules Youmeni kom til Ringkøbing IF ved årsskiftet fra FC Roskilde, så det blev til ni måneder på den jyske vestkyst - et ophold som corona-epidemien gjorde sit til at spolere.

- Vi er forholdsvis godt dækket ind på den position, som Jules har dækket hos os, både med unge talenter og mere rutinerede kræfter, så jeg er meget fortrøstningsfuld, lyder det fra Jens Nielsen.

Cheftræner Claus Christiansen har allerede tænkt på de første løsninger til pladsen som højre back.

- Vi kan rykke Lennard Lauridsen ned som back. Klaus Moesgaard er også en mulighed, nu hvor han er ved at være klar igen. Johannes Paustian og Tobias Plauborg Jensen er andre muligheder. Vi skal nok finde en løsning inden næste kamp, siger Claus Christiansen.

Næste opgave for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor RIF på udebane møder fynske Tarup/Paarup klokken 13.00. Husk at du kan følge livedækning af kampen her på nettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Ringkøbing-Skjern

Solpark-ønsker vil kræve 2034 hektar for at kunne gå i opfyldelse: Nye projekter er strømmet ind i august

Annonce