Annonce
Tarm

Julen blev sunget ind i Ådum

Luciapigerne sørgede for at tænde lys i mørket. PR-foto
Annonce

Ådum: Alle pladser var besat i Ådum kirke søndag aften. Husholdningsforeningen og menighedsrådet begyndte deres fælles arrangement med "Syng julen ind"-gudstjeneste.

Menighedens salmesang og Tarm kirkekor gav en dejlig optakt til julen. Organist Hans Gundesen stod i spidsen for koret, og den smukke flerstemmige sang fra de mange kormedlemmer fyldte kirkerummet. Sognepræst Hans Petur Kirkegaard holdt en indledende prædiken til julen.

Tove Christensen bød velkommen i forsamlingshuset. Husholdningsforeningen havde dækket op med stort udbud af hjemmebag på det indbydende tag-selv bord. Et par ekstra borde blev dækket, og salen godt fyldt med 120 til kaffen. Og så tændte årets luciapiger lys i mørket med smil og sang, inden spændingen blev rettet mod det amerikanske lotteri med mange gode gevinster.

Hans Laurids Pedersen afsluttede det gode samvær og understregede, at det er vigtigt at holde fast i traditioner og takkede organist, kirkekor og alle, som var kommet, for at medvirke til en god aften.

/Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

World Cleanup Day i Troldhede

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Annonce