Tarm

Julemusical giver gæsteforestilling på Solgården

Gospelteens har valgt de bedste sange ud til deres nye musical. PR-foto

Tre veninder har tænkt sig at barrikadere sig på værelset hele julen for at se Netflix og snappe. Men det kommer til at gå anderledes i julemusicalen, som Gospelteens opfører på Efterskolen Solgården.

Tarm: En himmelsk forestilling rammer Efterskolen Solgården i Tarm lørdag 8. december 19.30; her kommer Gospelteens fra Aabenraa og opfører deres nye julegospelmusical "Min himmelske jul".

Gospelteens består af 43 kormedlemmer, har tre udgivelser bag sig og coaches af professionelle koreografer og sanginstruktører, og er et af landets bedste ungdomsgospelkor, som performer med gennemført koreografi, korsang i topklasse og dygtige solister.

Julemusicalen er sammensat af de bedste og mest populære sange fra korets tre forudgående julemusicals "Et barn er født", "Stjernen over Betlehem" og "Håbet er blevet tændt". Korets sange synges landet over i forskellige kirkekor og sammenhænge; for eksempel er korets nye melodi til "Et barn er født", blevet et hit.

Skytsengle griber ind

Musicalens historie har sit omdrejningspunkt i tre veninder, som har tænkt sig at barrikadere sig på værelset hele julen for at se Netflix og snappe. Skytsenglene Lux og Sanktus har dog helt andre planer og et es i ærmet, som bringer de tre veninder på en lang rejse, som ændrer deres jul for altid.

Ud over de offentlige koncerter er Gospelteens også kendt for deres skolekoncerter; i år skal over 3500 skoleelever ind og se deres forestillinger i Esbjerg og Kolding.

Forestillingen er åben for offentligheden, og billetter købes i døren.

0/0
Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

Tarm

Stort billedgalleri: 350 sang med Lars Løkke og Kristian Jensen

Tarm

På udflugt med Seniorgården i Tarm

112

Knallerist drønede ind i helleanlæg

Tarm For abonnenter

I kirkegårdens stille ro er der godt at bo

112

Mand havde røget hash før han kørte bil

Tarm

Statsminister trak fuldt hus til højskolesang og afslørede hvorfor valgkampen er så lang

Tarm

Handel gik i vasken: Hoven Plejehjem bliver alligevel ikke bosted for udviklingshæmmede

112

Villa i Hemmet ramt af indbrud