Annonce
Ringkøbing

Julemarked med 40 boder i No

Arrangørerne af julemarkedet. Fra venstre er det Ingrid Egmuth, Gitte Lauridsen og Charlotte Borch, mens Anette Frederiksen titter frem øverst. Foto: Lisbeth Birkmose

No: Årets julemarked i No foregår traditionen tro den anden lørdag i november, og det er i år 9. november. Tidspunktet er kl. 10-16, og stedet er sognehuset.

Der står fire lokale kvinder bag julemarkedet, som startede for syv år siden. Det første år blev det holdt hjemme i stuen hos Gitte Lauridsen, hvor cirka 50 besøgende dukkede op.

- Året efter fik vi lov til at låne sognehuset. Det blev starten til en god udvikling af julemarkedet. I dag bliver julemarkedet besøgt af 6-800 gæster, oplyser arrangørerne.

I år er der 40 boder med blandt andet juledekoration, julepynt, smykker, legetøj, fotograf, smykker, keramik, porcelæn, kort og mange andre ting.

Der vil være et juleværksted for børnene, der kan få hjælp af voksne hele dagen.

Overskuddet fra julemarkedet går til klubben for skolebørn, som har åbent hver anden uge.

Det er gratis at komme ind til julemarked, der i år har udvidet med en pølsevogn.

Vægterne fra Ringkøbing afslutter julemarkedet kl. 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce