Annonce
Ringkøbing-Skjern

Julelottovinderen i Videbæk har meldt sig hos Danske Spil

Der var to vindere af lottotrækningen lørdag før jul. De fik hver en gevinst på 3.063.920 kroner. Arkivfoto: Michael Bager

Videbæk: Hvem mon sad inde med lottokuponen til en værdi af 3.063.920 kroner?

Det var den helt store gåde i juledagene i Videbæk og omegn, efter at Danske Spil lod vide, at en heldig spiller havde købt sin vinderkupon hos SuperBrugsen i Videbæk.

Uddeler Anders Hedegaard alarmerede sit personale og bad dem holde øje med, om vinderen ville indfinde sig for at hente gevinsten. Det kunne give nogle gode fotos og en god reklame til SuperBrugsen, mente Hedegaard.

Men både han og personalet kom til at vente forgæves. Vinderen holdt sig nemlig væk – eller sagde i hvert fald ikke noget, hvis han eller hun besøgte butikken.

Og det har en naturlig årsag. Danske Spil fortæller nemlig, at vinderen ønsker at være anonym. Dansk Spils pressetjeneste spørger vinderne, om de vil stå frem og fortælle om gevinsten, men det har Videbæk-vinderen sagt nej til. Hvem der vandt de rare millioner, forbliver derfor en hemmelighed for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Store corona-vaccinationsdag: 940 borgere får i dag første skud Pfizer i Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Annonce