Annonce
Skjern

Julekoncerter i klosterkirken ved Lem

Fredag 6. december kl. 19 får kirken besøg af Karen og Jakob Boye fra Stadil. Pressebillede
Annonce

Lem: En god måde at få pulsen lidt ned på i den hektiske julemåned og komme i den rette stemning er at deltage i en julekoncert. På Hellig Kors Kloster holdes både en adventskoncert i starten af december og en julekoncert tæt på jul. Den lille kirke udgør med sin enkelhed og gode akustik en ideel ramme for koncerter.

Fredag 6. december kl. 19 får kirken besøg af Karen og Jakob Boye fra Stadil, som giver en adventskoncert. Karen Boye spiller orgel og klaver og Jakob Boyespiller bas. Programmet for aftenen vil bære præg af adventstidens særlige stemning og forventning, og der vil være numre, som vi alle kan synge med på.

Onsdag 18. december kl. 19.30 giver koret Re: Choir fra Ringkøbing julekoncert i kirken. Re: Choir består af 16 kvinder og ledes af Anne Lindholm Pedersen. Koret synger julen ind for med en buket af nye og gamle julesange og – salmer.

Der er gratis entré til begge koncerter.

Ud over de to koncerter kan man søndag 15. december kl. 10 høre det store Grønnegadekor fra Ringkøbing, som under ledelse af Karen Boye medvirker ved søndagens gudstjeneste.

Onsdag 18. december kl. 19.30 giver koret Re: Choir fra Ringkøbing julekoncert i kirken.. Pressebillede
Klosterkirken danner en intim ramme om koncerterne op til jul. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce