Annonce
Skjern

Julekoncerter i klosterkirken ved Lem

Fredag 6. december kl. 19 får kirken besøg af Karen og Jakob Boye fra Stadil. Pressebillede

Lem: En god måde at få pulsen lidt ned på i den hektiske julemåned og komme i den rette stemning er at deltage i en julekoncert. På Hellig Kors Kloster holdes både en adventskoncert i starten af december og en julekoncert tæt på jul. Den lille kirke udgør med sin enkelhed og gode akustik en ideel ramme for koncerter.

Fredag 6. december kl. 19 får kirken besøg af Karen og Jakob Boye fra Stadil, som giver en adventskoncert. Karen Boye spiller orgel og klaver og Jakob Boyespiller bas. Programmet for aftenen vil bære præg af adventstidens særlige stemning og forventning, og der vil være numre, som vi alle kan synge med på.

Onsdag 18. december kl. 19.30 giver koret Re: Choir fra Ringkøbing julekoncert i kirken. Re: Choir består af 16 kvinder og ledes af Anne Lindholm Pedersen. Koret synger julen ind for med en buket af nye og gamle julesange og – salmer.

Der er gratis entré til begge koncerter.

Ud over de to koncerter kan man søndag 15. december kl. 10 høre det store Grønnegadekor fra Ringkøbing, som under ledelse af Karen Boye medvirker ved søndagens gudstjeneste.

Annonce
Onsdag 18. december kl. 19.30 giver koret Re: Choir fra Ringkøbing julekoncert i kirken.. Pressebillede
Klosterkirken danner en intim ramme om koncerterne op til jul. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce