Ringkøbing

Julekoncert med Vokal Vest og Ringkøbing Kirkekor

Ringkøbing Kirkekor og Vokal Vest er klar til koncerten på onsdag. Pressefoto.

Igen i år er der mulighed for at høre de to store kor sammen og hver for sig.

Ringkøbing: Julen står for døren. Det kan ikke skjules, og en af de dejlige traditioner, er, at det er muligt at komme i rigtig god julestemning sammen med to af de dygtige og velklingende lokale kor; Ringkøbing Kirkekor og Vokal Vest.

Koncerten finder sted onsdag den 12. december klokken 19.30 i Ringkøbing Kirke, og tilhørerne får lov til at høre de to kor hver for sig og sammen. Programmet byder på klassiske og nye danske julesalmer, engelske Christmas Carols og uddrag af Bachs juleoratorium.

Korene ledes af organist Klaus V. Jensen, mens organist fra Rindum, Dorota Biernacka, akkompagnerer på klaver. Sognepræst Jørgen Moeslund er liturg.

Kammerkoret Vokal Vest er et velsyngende kammerkor med 12 medlemmer. De fleste af kormedlemmerne har baggrund som organister, kirkesangere eller musiklærere. Koret har eksisteret i 16 år og er hjemmehørende i Ringkøbing. Vokal Vest har sunget koncerter rundt omkring i Danmark, i Nordtyskland - og selvfølgelig i hjembyen Ringkøbing. Koret er grundlagt og ledet af organisten ved Ringkøbing Kirke, Klaus V. Jensen.

Ringkøbing Kirkekor består af 14 medlemmer, der ligeledes ledes dygtigt af Klaus V. Jensen. Om søndagen hører kirkegængerne typisk kun halvdelen af kirkekoret, men ved julekoncerten synger alle medlemmer med.

- Det ses - og høres - ikke så tit, at 26 dygtige sangere i alderen 14-70 år synger sammen. Det er en fornøjelse hver gang, og vi glæder os rigtig meget til koncerten, siger Klaus V. Jensen.

Begge kor optræder gratis. Entréen er på 50 kroner, og overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Rindum og Ringkøbing sognes menighedspleje. Menighedsplejen er blandt andet hvert år med til at uddele julehjælp.

0/0
Ringkøbing

Bestseller åbner ny butik i Ringkøbing

Klumme

Rask debat mellem 12 kandidater: Folketinget rykker ind på Torvet

Ringkøbing

Oprydningssalg hos KM Radio

Ringkøbing

Desværre ingen VM-pris til Kasper Fredenslund fra Ringkøbing

Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Ringkøbing

Snart får Nygade Nord nyt gulvtæppe: Brolægning begynder i denne uge

Ringkøbing

Mette måtte trække sine ord i sig: Nu er fremtiden sikret for lægehus

Ringkøbing

Ny kulturfestival på vej i Ringkøbing: FN's 17 verdensmål bliver præsenteret i børnehøjde