Annonce
Skjern

Jul på Bundsbæk Mølle med nyt og gammelt

Ungerne kan tage på Det Grønne Skovnisseversitet og møde De Grønne Skovnisser, når der er Jul på Bundsbæk Mølle. PR-foto

Skjern: År efter år er den gamle vandmølle Bundsbæk Mølle pyntet op med julelys og granguirlander, når der er Jul på Bundsbæk Mølle.

Her kan store som små gå på opdagelse i den gamle købmandshandel og i laden på møllen, hvor der er spækket med smagsprøver på juledelikatesser. Ungerne kan tage på Det Grønne Skovnisseversitet og møde De Grønne Skovnisser.

I år kan man for første gang opleve De Grønne Skovnissers Julspor - sporet der fører fra Menneskenes Verden og “julen i de gode gamle dage” og ind i De Grønne Skovnissers Verden, hvor mystik, magi, drilleri og meget mere finder sted.

Det Grønne Skovnisseversitet ringer igen i år ind - men i år har Nisseversitet flere nyheder på skemaet.

I år er det 25 år siden vi første gang mødte Pyrus på TV 2. Det fejres med en udstilling, og Pyrus kommer på besøg lørdag 14. december kl. 14.

Der er Jul på Bundsbæk Mølle 7.- og 8.- og 14.- og 15. december kl. 10-16.30 - og Lysfest 13. december kl. 17-19.30 med Luciaoptog kl. 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce