Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Steffen Damsgaard, Eva Ulfkjær Jensen og Søren Behrmann ved jubilæet. Pressefoto

Ringkøbing: Eva Ulfkjær Jensen kunne den 1. april 2019 fejre 40 års jubilæum hos Vestjysk. Det blev markeret med en reception for familie og kolleger fredag den 6. april 2019 i Vestjysks lokaler på Herningvej 3, Ringkøbing.

Repræsentant fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab Steffen Damsgaard deltog i festlighederne og overrakte Eva fortjenstmedaljen i sølv for lang og tro tjeneste.

Chefrådgiver for økonomi Søren Behrmann takkede Eva for hendes store og langvarige indsats og sagde blandt andet:

- Vestjysk har været heldig med at have en så loyal, stabil og kompetent medarbejder som dig alle årene igennem. Det skal du have stor tak for.

Kollega Bernt Klok havde ligeledes tak og rosende ord til Eva:

- Du laver i dag mange forskellige regnskaber; landbrug, byerhverv, vindmøller med videre. Du klarer de mangeartede opgaver i dagligdagen på din stille og beskedne måde. Du kan se på tallene, hvis tingene ikke helt kan passe. Du er ihærdig og yder gerne en ekstra indsats. Du er ansvarsbevidst, seriøs, flittig, loyal, ærlig, har styr på tingene, og der er ingen, der går forgæves efter hjælp. Det er nok blevet til over 2.000 regnskaber igennem tiden. Det tal har vi ikke helt styr på.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Mindeord For abonnenter

Til minde om et liv: Gurli smurte madpakker til de børn, der ikke havde én med

Hvide Sande

Hvide Sande-fisker fangede torsk med plastikemballage i maven

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

Vestjylland

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Annonce