Annonce
Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Steffen Damsgaard, Eva Ulfkjær Jensen og Søren Behrmann ved jubilæet. Pressefoto

Ringkøbing: Eva Ulfkjær Jensen kunne den 1. april 2019 fejre 40 års jubilæum hos Vestjysk. Det blev markeret med en reception for familie og kolleger fredag den 6. april 2019 i Vestjysks lokaler på Herningvej 3, Ringkøbing.

Repræsentant fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab Steffen Damsgaard deltog i festlighederne og overrakte Eva fortjenstmedaljen i sølv for lang og tro tjeneste.

Chefrådgiver for økonomi Søren Behrmann takkede Eva for hendes store og langvarige indsats og sagde blandt andet:

- Vestjysk har været heldig med at have en så loyal, stabil og kompetent medarbejder som dig alle årene igennem. Det skal du have stor tak for.

Kollega Bernt Klok havde ligeledes tak og rosende ord til Eva:

- Du laver i dag mange forskellige regnskaber; landbrug, byerhverv, vindmøller med videre. Du klarer de mangeartede opgaver i dagligdagen på din stille og beskedne måde. Du kan se på tallene, hvis tingene ikke helt kan passe. Du er ihærdig og yder gerne en ekstra indsats. Du er ansvarsbevidst, seriøs, flittig, loyal, ærlig, har styr på tingene, og der er ingen, der går forgæves efter hjælp. Det er nok blevet til over 2.000 regnskaber igennem tiden. Det tal har vi ikke helt styr på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce