Sport

Jonas Tidemand afløser Christoffer Cichosz i Skjern

Jonas Tidemand fotograferet i sin kommende klubtrøje. Pressefoto

Det bliver Jonas Tidemand fra Ribe-Esbjerg EH, der næste sæson skal afløse Christoffer Cichosz på stregen i Skjern Håndbold

Skjern: Skjern Håndbold henter Jonas Tidemand fra Ribe-Esbjerg HH ind som afløser for Christoffer Cichosz på stregen næste sæson. Det fortæller Skjern Håndbold i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Efter Christoffer Cichosz meddelte, at han næste sæson skifter til TTH Holstebro i kampen for mere spilletid, har Skjern Håndbold søgt en afløser, og valget faldt altså på den 24-årige stregspiller Jonas Tidemand, der i denne sæson er noteret for 19 mål i 14 kampe for Ribe-Esbjerg HH.

Skjern Håndbold betegner Jonas Tidemand som talentfuld og hårdtarbejdende. Han målet 1,99 meter og vejer omkring 110 kilo.

Jonas Tidemand har tegnet en toårig kontrakt med Skjern Håndbold, og det glæder klubbens kommende assistenttræner Claus Hansen, der i landsholdsregi har fulgt og trænet Jonas Tidemand i mange år.

- Skjern Håndbold får en ydmyg og hårdtarbejdende spiller, der uden tvivl vil passe perfekt ind i truppen - både på og udenfor banen. Med kontrakten med Jonas Tidemand får klubben tilført en stærk forsvarsspiller og en rigtig dygtig screeningsspiller, der både kan skabe plads til sine medspillere og sig selv, siger Claus Hansen i pressemeddelelsen.

Den nye mand på Skjern-stregen glæder sig over at blive en del af den vestjyske klub.

- Skjern Håndbold er en klub, som altid spiller med i den sjove ende af ligaen, og som stort set altid deltager i de store, europæiske turneringer. Personligt ser jeg skiftet som et skridt op i min karriere, hvor jeg kommer til at lære en masse fra blandt andet Bjarte Myrhol og Jonathan Stenbäcken. Jeg er rigtig glad og stolt over at blive en del af Skjern Håndbold til sommer, siger Jonas Tidemand i pressemeddelelsen.

Jonas Tidemand har fået sin håndboldopdragelse i FIF, København. De to første år som seniorspiller var i TMS Ringsted, inden han skiftede til Ribe-Esbjerg HH. Jonas Tidemand var med Claus Hansen som træner med til at vinde VM for U19 i 2013.

Jonas Tidemand i aktion på stregen for Ribe-Esbjerg HH i en kamp mod Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Mildere klima stiller vestjyske æbler bedst: - Det ser fornuftigt ud, siger lokal avler

Hvide Sande

Farlige fund i Fiskeriets Hus: Storebror ville ikke røre krabberne - men femårige Anker er ikke bange

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Vestjylland

Verdensstjerner lægger nok engang vejen omkring Nørre Vosborg

Vestjylland For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Hvide Sande

Vesterhav Syd: Snart går svejsningen af røde rør ved Holmsland Klitvej i gang

Ringkøbing-Skjern

Søren Elbæk til nye ministre: Kom og se, hvorfor vi har brug for en 2+1-vej

Hvide Sande

Klitter ryddes for invasiv art: Klegod erklærer rynket rose krig

Annonce