Annonce
Sport

Jonas Tidemand afløser Christoffer Cichosz i Skjern

Jonas Tidemand fotograferet i sin kommende klubtrøje. Pressefoto

Det bliver Jonas Tidemand fra Ribe-Esbjerg EH, der næste sæson skal afløse Christoffer Cichosz på stregen i Skjern Håndbold

Skjern: Skjern Håndbold henter Jonas Tidemand fra Ribe-Esbjerg HH ind som afløser for Christoffer Cichosz på stregen næste sæson. Det fortæller Skjern Håndbold i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Efter Christoffer Cichosz meddelte, at han næste sæson skifter til TTH Holstebro i kampen for mere spilletid, har Skjern Håndbold søgt en afløser, og valget faldt altså på den 24-årige stregspiller Jonas Tidemand, der i denne sæson er noteret for 19 mål i 14 kampe for Ribe-Esbjerg HH.

Skjern Håndbold betegner Jonas Tidemand som talentfuld og hårdtarbejdende. Han målet 1,99 meter og vejer omkring 110 kilo.

Jonas Tidemand har tegnet en toårig kontrakt med Skjern Håndbold, og det glæder klubbens kommende assistenttræner Claus Hansen, der i landsholdsregi har fulgt og trænet Jonas Tidemand i mange år.

- Skjern Håndbold får en ydmyg og hårdtarbejdende spiller, der uden tvivl vil passe perfekt ind i truppen - både på og udenfor banen. Med kontrakten med Jonas Tidemand får klubben tilført en stærk forsvarsspiller og en rigtig dygtig screeningsspiller, der både kan skabe plads til sine medspillere og sig selv, siger Claus Hansen i pressemeddelelsen.

Den nye mand på Skjern-stregen glæder sig over at blive en del af den vestjyske klub.

- Skjern Håndbold er en klub, som altid spiller med i den sjove ende af ligaen, og som stort set altid deltager i de store, europæiske turneringer. Personligt ser jeg skiftet som et skridt op i min karriere, hvor jeg kommer til at lære en masse fra blandt andet Bjarte Myrhol og Jonathan Stenbäcken. Jeg er rigtig glad og stolt over at blive en del af Skjern Håndbold til sommer, siger Jonas Tidemand i pressemeddelelsen.

Jonas Tidemand har fået sin håndboldopdragelse i FIF, København. De to første år som seniorspiller var i TMS Ringsted, inden han skiftede til Ribe-Esbjerg HH. Jonas Tidemand var med Claus Hansen som træner med til at vinde VM for U19 i 2013.

Annonce
Jonas Tidemand i aktion på stregen for Ribe-Esbjerg HH i en kamp mod Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Ballade ved bowlingcenter

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Annonce