Annonce
Sport

Jonas Borring overvejer karrieren og ophæver med Horsens

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den mangeårige superligaprofil Jonas Borring har fået ophævet sin kontrakt med AC Horsens efter halvandet år.

Kantspilleren Jonas Borring skal finde en ny arbejdsgiver.

Søndag har han fået ophævet sin kontrakt med superligaklubben AC Horsens, hvor han har spillet i halvandet år.

Den 34-årige fodboldspiller ved dog ikke, om ophævelsen er lig med et karrierestop eller ej. Det siger han i en pressemeddelelse fra AC Horsens.

- Nu må vi se hvad fremtiden bringer. Jeg er i rigtig god form og føler stadig, at jeg kan gøre en stor forskel, så det er helt sikkert en mulighed at fortsætte med at spille fodbold.

- Omvendt har jeg også mine tanker på erhvervslivet, hvor jeg ser mig selv i for eksempel salgsbranchen og er også åben overfor den vej, siger Jonas Borring.

Opholdet i den sydøstjyske klub startede godt i foråret 2018, mens Borring i løbet af sidste sæson kom længere væk fra Bo Henriksens holdkort. Borring har ikke spillet en superligakamp siden marts.

En del af forklaringen findes i privatlivet.

- Jeg synes, at mit første år i klubben var rigtig godt. Jeg var med til at spille os i top-6 og havde også mange gode kampe sidste efterår.

- Foråret i år blev desværre ikke som håbet, hverken for klubben eller mig selv. Jeg var hårdt ramt af min fars sygdom og død, og det påvirkede mit spil på banen, siger Borring.

Som ung brød han igennem i OB, og i 2008 blev han den dengang dyreste spiller handlet mellem to danske klubber, da han skiftede til FC Midtjylland for 21 millioner kroner. Den rekord blev først slået i år med Victor Nelsson skifte fra FC Nordsjælland til FC København.

Jonas Borring nåede aldrig helt at leve op til prisskiltet i den midtjyske klub, og efter fire år skiftede han til Randers på en fri transfer.

Her var han en fast del af holdet frem til foråret 2016, hvor han havnede på forsiden af de danske medier, da det blev offentlig kendt, at holdkammeraten Christian Keller havde indledt et forhold til Jonas Borrings kone, som Borring var ved at blive separeret fra.

Borrings kontrakt blev ophævet, og han skrev senere under med Brøndby, inden han efter få måneder blev sendt retur til FC Midtjylland i en byttehandel, og siden havnede han altså i Horsens.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Ørskov-sagen: Flertal bakker op om undersøgelse af Trine Ørskov og moderens nye arbejde

Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Erhverv

Primo Tours har gæster nær karantæneramt hotel: Indtil videre skal folk bare nyde deres ferie

Ringkøbing-Skjern

Viceborgmester beder om ekstern undersøgelse i Ørskov-sag: Kan ikke leve med beskyldninger

Annonce